Forumet - Behöver lite råd

Behöver lite råd

854 1 15

Jag fick kontakt med en tjej för typ 8 månader sen. Hon har haft väldigt mycket problem i sitt liv som jag inte kommer att dra upp här. Redan första gången jag fick höra om det så bestämde jag mig att jag ska försöka göra det bättre för henne. Vi hade väldigt bra kontakt, skrev sms och på facebook i flera timmar om dagen varje dag. Även jag har haft otroligt mycket problem i mitt liv så jag kunde relatera och prata om hennes med henne. Vi litade på varandra och kunde prata om exakt allt med varandra. Vi båda fick känslor för varandra och blev ihop. Vi kunde inte träffas jätte ofta för att vi bor ca 15 mil ifrån varandra. Ingen av oss är myndiga och kan inte ta oss till varandra förutom på helger och lov. Jag lyckades att få henne på rätt väg och väldigt många problem har försvunnit och jag skulle nog kunna säga att det faktiskt var bra. Men efter vi va ihop i 6 månader så fick jag ett sms där de stod. '' Du är en underbar människa och jag skulle nog inte finnas idag om du inte hjälpt mig dom senaste månaderna.  Jag önskar bara de bästa för dig. Jag älskar dig över allt annat men jag vill inte mer. Förlåt men det är slut.'' Jag blev helt paff. Det kom som ett slag i ansiktet. Hade du frågat mig hur det var mellan oss dagen innan hon skrev de så hade jag svarat att de aldrig varit bättre. Vi hade haft kontakt med varandra i exakt varje dag i 8 månader och på bara en dag så bröt hon kontakten helt och hållet. Hon ignorerar alla mina försök att ta kontakt. Jag har inte fått någon förklaring alls om varför eller ingenting. 

Finns det något jag kan göra? Jag känner att jag behöver lite råd. 

Spana också in:


Myzli: åk hem till henne? Då kan hon inte slingra sig. Och om du känner hennes föräldrar kan du ju säkert prata med dem?
 Jag har inget körkort. De tar mig 2 timmar att åka till närmsta stad med buss. Därifrån tar de 40 min med bil. De finns inga bussar som går därifrån. Jag har tänkt på de med men jag tror inte de går.

Precis som elver sade, mår man skit har man en tendens att ta ut det på den man älskar. Man känner att man inte förtjänar något bra och man ser bara sig själv som en pest. 
Det mest sannolika är att hennes mående fick henne att avsluta det... Men hon kanske även insåg att all hennes lycka enbart kom från en viss källa vilket även kan vara ganska farligt. Att förlita hela sitt liv på en person kan vara väldigt farligt. Går man miste om det så har man inget kvar vilket kan förstöra hela ens liv - över bara en relation. Man behöver kunna uppskatta och älska annat i livet också när man är i en relation.

Du borde åka till henne och prata med henne om det som hänt.