Forumet - Behöver ny smartphone.

Behöver ny smartphone.

3696 2 22

Spana också in:


aristoteles: Hur mycket vill du betala?

Huawei Ascend P6 är rätt najs för priset, är mycket nöjd med den.

det gör inget om den kostar en del. fast har nog tänkt fixa abonnemang och allt på samma gång, samt ta den på avbetalning. brukar vara bundet på 24 månader. gjort så tidigare, och det är smidigt. har sagt upp mitt nuvarande abonnemang och min nuvarande lur börjar säcka ihop. 

penja: åå jag kan inte bestämma mig....... vill ha ett bra operativsystem i den. 
Alltså alla de OS som är etablerade är bra, beror på vad du föredrar. Med Android har du mer hårdvara att välja bland (själv skulle jag välja mellan Nexus 5 och S4), du har ett OS, vilket du har mycket möjligheter med, öppet osv. 

iOS har sin charm, dock är det riktigt låst, många appar, har du inga problem med att det är ett låst OS, så har du ju iPhone 5S. Bra lur. 

Storlek på telefonen? Samsungs senaste är ju lite stora (nåja), likaså Nexus 5. iPhone är mindre. 

Sedan har du Nokia och deras WP-satsning, de senaste modellerna är bra, skulle jag säga. Lumia 925 är rätt mysig, inte lika många appar som iOS och Android, men de nödvändigaste finns.

Själv har jag en S3a och är mycket nöjd med den, bra lur. S4an är en bra lur.  


penja: det gör inget om den kostar en del. fast har nog tänkt fixa abonnemang och allt på samma gång, samt ta den på avbetalning. brukar vara bundet på 24 månader. gjort så tidigare, och det är smidigt. har sagt upp mitt nuvarande abonnemang och min nuvarande lur börjar säcka ihop.
Om du vill kasta ut mycket pengar och köra avbetalning så kan du nog köpa en annan telefon ja. Annars så är Ascen P6 prisvärd och designmässigt rätt najs. Ser ut som en iphone fast tunnare typ.