Forumet - behöver prata ut lite...

behöver prata ut lite...

1578 1 21
Hej! Som rubriken lyder...jag vill prata och kanske få lite insikt i mina bekymmer,  
jag gick precis ut gymnasiet med bra betyg och har fast jobb med det jag velat bli sen 12 års ålder, har en enormt bra familj och inga problem alls hemma,   det jag har jobbigt med är tjejer. .. är oskuld fortfarande och har aldrig haft ett riktigt förhållande. Jag känner mig så jävla ensam att jag knappt sover, låter antagligen ganska patetiskt men jag är trött på att behöva dölja mina känslor bara för att jag är kille..   jag har suttit på några dejting sidor och faktiskt fått kontakt med några från dom men det hat bara lett till att jag mått dåligt och blivit ledsen av olika anledningar.  Nu så får jag knappt kontakt med tjejer,  dom flesta vill att man ska börja ens konversation med nåt unikt och roligt men när jag gör det läser dom flesta bara det och svara inte...  jag tycker inte jag ser dålig ut utseendemässigt, är 1,74 , men har inget sexpack eller är biffig och har inga tatueringar vilket dom flesta tjejer bara verkar vilja se för att ens pröva att prata med... vad fan ska jag göra ? Och vad tycker ni tjejer?
blomman94: Hej! Som rubriken lyder...jag vill prata och kanske få lite insikt i mina bekymmer, jag gick precis ut gymnasiet med bra betyg och har fast jobb med det jag velat bli sen 12 års ålder, har en enormt bra familj och inga problem alls hemma, det jag har jobbigt med är tjejer. .. är oskuld fortfarande och har aldrig haft ett riktigt förhållande. Jag känner mig så jävla ensam att jag knappt sover, låter antagligen ganska patetiskt men jag är trött på att behöva dölja mina känslor bara för att jag är kille.. jag har suttit på några dejting sidor och faktiskt fått kontakt med några från dom men det hat bara lett till att jag mått dåligt och blivit ledsen av olika anledningar. Nu så får jag knappt kontakt med tjejer, dom flesta vill att man ska börja ens konversation med nåt unikt och roligt men när jag gör det läser dom flesta bara det och svara inte... jag tycker inte jag ser dålig ut utseendemässigt, är 1,74 , men har inget sexpack eller är biffig och har inga tatueringar vilket dom flesta tjejer bara verkar vilja se för att ens pröva att prata med... vad fan ska jag göra ? Och vad tycker ni tjejer?
Jag är ingen tjej, men du kan få några tips.

Har du haft tjejvänner? Vilken typ av tjejer försöker du få kontakt med över nätet?

Spana också in:


Razor:
Har du någon egen teori om vad problemet kan vara? Vad brukar du prata om med de du försöker ta kontakt med?
Ne har ingen teori varför : /, jag brukar oftast skriva ett hej men ibland har jag försökt med ett skämt, sagt kite grann att jag inte är så bra på att börja konversationer och oftast läser dom det och skiter i att skriva eller ens kolla på min profil.  

blomman94: Ne har ingen teori varför : /, jag brukar oftast skriva ett hej men ibland har jag försökt med ett skämt, sagt kite grann att jag inte är så bra på att börja konversationer och oftast läser dom det och skiter i att skriva eller ens kolla på min profil.
Ett tips är att undvika skämt tills du vet vilken typ av humor personen har.

Börja enkelt med att visa intresse, fråga något om hennes liv och berätta lite om dig själv. Ursäkta dig inte med att avslöja alla svagheter, det är inte särskilt attraktivt. Skriv därför inte att du är dålig på att börja konversationer.

Razor:
Ett tips är att undvika skämt tills du vet vilken typ av humor personen har.

Börja enkelt med att visa intresse, fråga något om hennes liv och berätta lite om dig själv. Ursäkta dig inte med att avslöja alla svagheter, det är inte särskilt attraktivt. Skriv därför inte att du är dålig på att börja konversationer.
Mjo vet att skämt inte är så smart första gången, jag ska försöka följa dina råd! Tack så mycket!

blomman94: jag tycker inte jag ser dålig ut utseendemässigt
ska dela med mig av en hemlighet: utseendet är inte allt..... utstrålning sjävförtroende etc gör mycket. 
1 annan grej: om det märks att du är desperat kan det mycket väl vara anledningen till om tjejer skyr dig som pesten.

förstår att det känns tungt, men försök ta det som det kommer, det där med "oskuld" hit och dit är mest trams. du är ingen sämre människa för att du inte lyckats ligga än.
Haha, ja nu vet jag att jag är JÄVLA sent ute, men måste få lägga mig i litegrann :)
Jag kanse har helt fel så jag vet inte hur mycket jag hjälper men du frågade ju vad vi tjejer tycker så här är jag :) 
Jag vet känslan av att känna att man inte har någon där, och förstår att det kan kännas jobbigt att vara oskuld osv. men det betyder inte att du ska se dig själv som patetisk! (om någonting gör det bara dethela värre)
Angående dating-sidor, låter det inte som att det är den bästa lösningen för dig. Men du är vuxen, vilket betyder att du kan ta tag i ditt liv hur du vill! Tips, gå ut på baren ibland, ta med några kompisar om du är rädd att bli "den där ensamma killen med ölen" i början av kvällen. Men börja snacka lite med tjejer, var inte för på, men bara småprata. Kanske leder det absolut ingen vart och hon är inte din typ av tjej, men jag lovar att du känner dig bättre och får mer självförtroende ju fler du bara snackar med :)
Det har inte gått någe vidare.... träffade en tjej och det klickade verkligen mellan oss men hon blev osäker på sig själv och massa skit, hon vågade inte berätta det för mig så hon grät typ konstant pga jag tydligen varit den första killen som respekterat henne och brytt mig om henne, sedan sa hon som ALLA tjejer jag vart med har sagt: jag är en jättefin kille som förtjänar någon bättre och kommer hitta det, men det tvivlar jag mer och mer på för varje gång den här jävla visan går igång 

blomman94: Det har inte gått någe vidare.... träffade en tjej och det klickade verkligen mellan oss men hon blev osäker på sig själv och massa skit, hon vågade inte berätta det för mig så hon grät typ konstant pga jag tydligen varit den första killen som respekterat henne och brytt mig om henne, sedan sa hon som ALLA tjejer jag vart med har sagt: jag är en jättefin kille som förtjänar någon bättre och kommer hitta det, men det tvivlar jag mer och mer på för varje gång den här jävla visan går igång 


Roloch: Får man fråga hur det har gått?