Forumet - Behöver professionel php & mysql-hjälp!

Behöver professionel php & mysql-hjälp!

174 0 7
Hej,
har ett konto på mo-sms där folk kan köpa vip till mina cs servrar men nu vill jag att allt ska sköta automatiskt, det som ska hända är följande:
1. En person skickar ett sms: "sEbbo VIP <DERAS STEAM ID>" till 72550.
sEbbo är för att koppla det till mitt mo-sms-konto. VIP är koden för att veta vad det ska kosta. STEAM ID är information jag behöver.
2. Mo-sms tar betalningen och skickar vidare informationen till min hemsida, kodexempel finns här: http://www.mosms.com/se/docs.php?visa=source_bulk&tmenu=7&tmenus=5
3. När hemsidan har allting så ska den skapa en rad i mysql, i en tabell kallad: sm_admins i en databas kallad: sEbbomysql
första värdet är "id" som ska ställas in automatiskt, andra värdet är "authtype" där det ska stå "steam", det tredje är "identity" där ska den skriva i "<DERAS STEAM ID>" som ni ser i punkt 1, sen "password" som ska vara null, sen "flags" där det ska stå "a" och till sist "name" där det ska stå deras mobilnummer!

Ganska dåligt förklarat, säg till om jag ska förklara bättre.

Spana också in:

sEbbo:

Folk kommer inom några minuter att kunna köpa sig VIP på mina cs servrar vilket ger de en reserverad slot, VIP tag vid deras namn, radiofunktioner, skins m.m.


Han menade den som gör detta åt dig. Ingenting är gratis.

Dock tänker jag låsa denna tråd med stöd i §5. UM är ingen jobbannonsmarknad, utan ska du söka professionell hjälp föreslår jag istället att du går till ​phpportalen.