Forumet - behöver råd för att palla leva, snälla

behöver råd för att palla leva, snälla

2064 0 11
Så, börjar precis känna mig lugnare efter en ångestjagorkarintelevaattack, vanlig i mitt liv :(
Vet egentligen vad som är felet, har inget socialt liv eller sociala sammanhang överhuvudtaget, är mest ensam på dagarna, detta är det som får mig att må skit. Anledningen till att jag inte "har något liv" är lång tid av deppighet bla. Men mår mycket bättre nu i mig själv, förutom detta problem.
pluggar halvtid på uni, söker jobb, bor i Sthlm runt 20 år. 
Har ni några tips?
Vad är bästa sättet för att skaffat ett socialt liv/sammanhang som gör att livet känns värt att leva så att man orkar fortsätta ?

Spana också in:

Börja engagera dig i föreningar/organisationer som intresserar dig. Du kommer träffa människor som du har något gemensamt med och det är en bra grund för att börja lära känna andra. Det kan vara svårt att lära känna folk på högskolan om man bara går på föreläsningar med dem, så gör saker utanför skolan.

Men jag skulle vilja uppmana dig att sluta tycka synd om dig själv. Du är 20 och har hela livet framför dig, gott om tid för att skaffa många vänner. Men om du går runt med föreställningen om att just du är ett offer och dömd att vara ensam så sätter du käppar i hjulen, mycket onödigt. Väx upp ur ditt Ior-syndrom och gör något åt saken.