Forumet - behöver rådgivning från wow-nördar

behöver rådgivning från wow-nördar

292 0 17
Jag vill äga mina kompisar på wow. Främst 2 st som alltid börjar snacka med varandra om wow, och försöker skryta om deras senaste loot eller säga vem av dem som skulle vinna i en duell (de spelar inte på samma server).

Dock är jag hyfsat säker på att dem inte är allt för bra eftersom dom sällan luktar illa. Så jag antar att jag inte behöver en über gubbe för att äga dem.

Vad jag vill göra är att köpa ett konto på tradera, lära mig spela gubben och sedan duellera eller bara leta upp och döda dem på deras servrar (dem spelar PvP). Problemet är att jag inte har någon aning om vad som är bra pvp och hur vad jag letar efter om jag skulle köpa.

ALltså: Hur mycket behöver jag spendera på kontot som jag köper?
Kan jag växla server med en gubbe (hur mycket kostar det?)
Mina kompisar har en death knight respektive druid som de gillar bäst. Vad ska jag ha för att besegra dem?


Tack på för hand.
Lament:

Du kan köpa mitt för 2000kr, egentligen värt mer. Men känner på mig att du inte är villig att betala det för att jävlas med dem. [rolleyes]


Du kan köpa tillbaka det för 1800 sen? Kommer ju inte göra mycket med det, vill bara ha det i kanske 2 veckor.


​Funkar detta?
Skulle jag kunna flytta hans gubbar till andra servrar?

F.ö så räknar jag med att kunna sälja tillbaka för åtminstone 80% av inköpspriset? De kan väll inte sjunka så jävla snabbt i värde eller?

Spana också in:

wakajwaka:

Funkar detta?
Skulle jag kunna flytta hans gubbar till andra servrar?


Sålänge du gör det irl och du får alla säkerhetsgrejer så tror jag det är okej, bara bytat/sålt konto till vänner tidigare så jag är inte säker. Tvivlar på att du skulle lyckas sälja tillbaka det till samma person, men du kan ju sälja vidare.
Wanking BC:

Grejen är ju att de inte blir ägda i egentlig mening om du kommer med deras counterklass med ubergear liksom


Grjjen är att de spelat i några år och jag kommer in på en räkmacka och äger dem. Tro mig, de kommer lacka.

Ojdo333:

lvl?


max, 80 eller vafan de är

Lament:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Eldaran

Innan Ulduar kom var det det bästa man kunde fått tag på, med undantag för en av mina trinkets. Har full pvp-gear också.[cute]


Om jag "hyr" det kontot av dig i en månad för typ 500 spänn? Och jag själv betalar för att kunna flytta server 2 gr och gamecard (kallas så va?)
Skapa en massa lvl 1 på deras servers och börja spamma dem, tillslut så kommer de att säga nått dumt såsom svordommar. Säg att du faktiskt tog illa upp och anmäler den personen till admin om denne inte ger dig x-antal G.

Bara o anmäla till admin om de inte gör det.
(Jag brukade utpressa folk med denna metod med mitt gamla konto när jag hade dåligt om pengar på min main[love])


Förresten så kommer du nog få svårt att "äga" dina vänner ... Det är en viss skillnad på en WoW-nörd och en vanlig pojk som köper ett konto på tradera/blocket/etc... Det är nått jag kan lova.
Zittam:

Förresten så kommer du nog få svårt att "äga" dina vänner ... Det är en viss skillnad på en WoW-nörd och en vanlig pojk som köper ett konto på tradera/blocket/etc... Det är nått jag kan lova.


dem är inte wow-nördar, se:
>Dock är jag hyfsat säker på att dem inte är allt för bra eftersom dom sällan luktar illa.