Forumet - Behöver seriös hjälp med en relation (komplicerat)

Behöver seriös hjälp med en relation (komplicerat)

337 0 0

Allt började för fler år sedan då en kompis och jag av olika anledningar började runka av varandra. Sedan dess har det utvecklats och ett par år senare så började vi typ ha sex, sug av varandra och liknande. En dag sa han att det kändes konstigt och vi bara skulle vara kompisar. Det höll i kanske någon månad tills vi var tillbaka i samma läge igen. Sedan gick det ytterligare en tid tills vi började ha analsex och oralsex. han sa att det bara var 2 kompisar om experimenterade, jag erkände att jag kanske har starkare känslor för honom än bara vänner. Han blev lite obekväm och sa att han såg mig som en bra kompis, efter ett så fortsatte vi dock ha sex.

jag har haft sex med tjejer, han har inte det (han har strulat med en tjej, men sa att strula inte var för honom).

Jag vet inte riktigt va han vill, han har sagt att han inte är bög. men det känns som om att han inte är helt straight, jag är det inte. Jag har verkligen fått känslor för honom nu och vet inte vad jag ska göra, vill inte riskera vår vänskap heller. men det här började kanske i 6:an och nu har vi tagit studenten och det pågår fortfarande.

Om vi tex sover  ihop så märker jag att jag har starka känslor, men vet inte riktigt vad han vill, hur ska jag gå vidare?. Händer att vi skickar lättklädda bilder när man är på det humöret.. 

/förvirrad  

Tråden har inga svar… än.