Forumet - Behöver sluta med UM

Behöver sluta med UM

1655 0 45

Spana också in:

förändring och utveckling är bra, men jag är övertygad om att man gör det för enkelt för sig genom att bara ta bort en del av ens liv och sen hoppas att den på något vis kommer fyllas igen. en bättre inställning är att kontinuerligt lägga till grejer, och sen efter hand ta bort grejer som inte får plats eller är direkt dåliga, om så behövs.

Leijonsparf: förändring och utveckling är bra, men jag är övertygad om att man gör det för enkelt för sig genom att bara ta bort en del av ens liv och sen hoppas att den på något vis kommer fyllas igen. en bättre inställning är att kontinuerligt lägga till grejer, och sen efter hand ta bort grejer som inte får plats eller är direkt dåliga, om så behövs.

du är klok du!

Har själv dragit den slutsatsen mer än en gång. Hur man gör, har jag dock ingen direkt aning om. Antar att det handlar om att försöka hitta någon annan källa att vända sig till, för att få det man får ut av UM. Alternativt vänja av sig, genom att minska aktiviteten gradvis tills man inte längre känner behov av UM.


Chibibbi: Har själv dragit den slutsatsen mer än en gång. Hur man gör, har jag dock ingen direkt aning om. Antar att det handlar om att försöka hitta någon annan källa att vända sig till, för att få det man får ut av UM. Alternativt vänja av sig, genom att minska aktiviteten gradvis tills man inte längre känner behov av UM.

är juh svårt...och om man har varigt här i flera år