Forumet - behöver svar snabbt, titta hit!

behöver svar snabbt, titta hit!

894 0 20
hallo. nu äre såhär att jag går i samma klass som världens gulligaste kille och jag tror jag typ gillar han som nåt annat än kompis nu, eller är påväg att börja göra. Men hur vet jag att han gillar mig? Lixom han ler mot mig, ger mig fina blickar och typ sätter sig brevid mig på lektioner och om hans kompis sätter sig brevid mig så typ bråkar dom om vem som ska få sitta där. Och typ skrattar mycket i närheten av mig, sen så blir han alltid liite röd och fixar håret lite också då jag pratar med han. Då andra säger att han gillar mig svarar han inte utan blir lite generad och tittar ner eller så. Men vad tror ni? :)
Behöver svar, hur ska jag visa att jag gillar han också? Eller typ ska jag ta första steget eller han? Vad tror ni? :D

Spana också in:

Homofjollius spretar på håret så honan flaxar vilt med sina lemmar. Han utger en röd nyans för att locka honan med blyghet. Honan är kåt och villig och lätt att få på fall men hannen tar det försiktigt.

Försiktigt, försiktigt kommer han emot henne, lägger i lite mer vax i håret och biter sedan tag i hennes nacke för att köra in sitt kön i hennes vagina.
Hej, jag märker direkt att han gillar dig. De märker man på långt avstånd om han gör sådär. [bigsmile] Han verkar ju vara en blyg kille så jag tycker att du ska ta första steget. Han låter grymt gullig iallafall, så fråga om ni kan gå på stan, bio eller nåt sånt! [crazy]
Om du inte vågar själv så fråga nån vän att göra de åt dig, men de bästa är om du gör de själv.
Jag kan inte svara på om han gillar dig eller inte, men det kan mkt väl hända att han gör[y]

Om du verkligen vill att det ska bli nåt bör du ta första steget. För tänk såhär, tänk om han vill men inte vågar? och du inte heller vågar, då kanske det inte blir nåt och det vore ju synd.

bättre att chansa. sen om han inte vill har du iaf försökt.