Forumet - Behöver svar!! (tungpiercing)

Behöver svar!! (tungpiercing)

2154 0 24
Jag är orolig över två saker;

1. Att piercingen är placerad för långt bak, för det känns som att den undre kulan trycker mot strängen när jag äter eller pratar och det gör oooont! Är det vanligt? Är det för att den fortfarande är lite svullen eller är det någon som har varit med om att den blivit placerat för långt bak och därmed skavt mot strängen, även när ni bytt till en kortare stav?

2. Min kompis sa att tungan kommer börja vara och att man efter två veckor bör ta bort staven en kort stund och trycka ut allt var? Det tyckte jag lät väldigt konstigt och undrar om det verkligen är något man bör göra?

Spana också in:

gethsemane:

federal.se


Federal är duktiga..

gethsemane:

men om den blir hård runt staven, vad betyder det då?


Eftersom att det är ett sticksår så drar ju huden ihop sig rätt rejält, tungan är ju en muskel så det är inte konstigt att det blir som det blir så att säga.

gethsemane:

förresten, jag har inte bytt till en kortare stav alltså än.


Vänta tills svullnaden har gått ner innan du byter, dvs någon vecka eller så
fruitpunch:

Vänta tills svullnaden har gått ner innan du byter, dvs någon vecka eller så


2-4 veckor ska man helst vänta.. eftersom den fortfarande är svullen efter 4 dar så ska jag nog ta o vänta tills efter jul.
men jag lyckades precis att äta både fiskgratäng och ostmacka [badgrin]

aja, men jag vet ju inte hur det är med den där jävla strängen ändå, varför kulan ska skava mot den.
fruitpunch:

Att staven är lång bidrar ju till att det skaver och är lite obekvämt iaf, men det är ju ingen stav du kör med länge iaf.. Avvakta och byt stav, blir det inte bättre så är det piercaren som kukat totalt (vilket jag betvivlar)


Jo, sant. och att man biter i den när man ska äta.

Haha aa.. men ändå, de har sparkat piercaren där så han har bara varit butikschef innan (han tog "över" liksom). Antar att han är rätt ovan eftersom det var ganska nyligen han övertog den positionen.
gethsemane:

han var kvar ett tag efteråt också. det bevisar att f.d. butikschefen som piercade mig inte har hållt på med det så länge.


Fast, det behöver inte betyda att han inte har erfarenhet utav att pierca för det.. För att man skall pierca så krävs det att man har viss kunskap.