Forumet - Behöver verkligen allas hjälp! Eller bara seriösa.

Behöver verkligen allas hjälp! Eller bara seriösa.

458 0 58
Hej!

Alltså jag och min pojkvän har träffats en gång när vi har varit tillsammans (Patetiskt jag vet) och han skulle kommit hit för tre veckor sen, dagen innan sa han att han inte kunde. Vi hade planerat i typ två månader.
En vecka senare sa han att han skulle komma hit igen, samma sak som första gången. Han kom inte.
Sen hände samma sak i helgen. Jag var då säker på att det inte skulle funka och tänkte göra slut, och han visste det att om jag ringde så skulle jag göra slut.
Ringde upp men han svarade inte, bad honom ringa mig säkert 10 gånger. Tillslut ringde jag honom men då hade han stängt av mobilen för att jag inte skulle ringa honom..
Jag fick då känslan av att han inte ville vara tillsammans med mig. Så jag försökte se mig som dumpad, trots att det var jag som hade tänkt att uttala orden.
Mina vänner sa att jag va för bra för honom och massor, han hade ju trots att dissat mig 3 gånger trots att han säger att han älskar mig..
Men nu har jag fått reda på att han verkar må dåligt över detta, alltså att vi inte är tillsammans, och verkar vilja bli tillsammans igen.
Jag saknar honom något otroligt, men han dissade mig trots allt 3 gånger, när han lovade att komma hit.
Så, hur tkr ni jag ska göra? ;/

Spana också in:

ganjafarmer:

såna där killar är bara omogna och fega, han vet inte vad ordet älska betyder...


Jag vet, vi älskar inte varandra.
Klorofyl:

Kan det ens kallas ett förhållande?


Ingen aning x)

Hempo:

Skit i honom.


ganjafarmer:

screw him


Men han är ändå så otroligt snäll och euhm, ja. Verkligen underbar när han inte inte kommer hit. Eh om ni fattar.
Eller han va det innan vi blev tillsammans iaf.
Ending Jon:

Inget, gör inget.


Inte vara tillsammans med honom menar du?

I love Lucy:

Skit i honom.


Okej ;/

Bluff:

Verkligen?


Ja.

mediakatt:

Bli tillsammans med honom igen. Om er allmänna relation känns bättre så är ju allt väl, om inte så borde du vara helt säker på att det faktiskt inte är en god idé att fortsättta den.


Förlåt, men vad menar du? ;$
Vinter Noll Två:

Förlåt, men vad menar du? ;$


Jag menar att om du är osäker på att det var en god idé att inte vara tillsammans med honom, så borde du väl bli tillsammans med honom igen. Om det funkar så funkar det ju, och då är det väl bara bra. Om det fortsätter kännas som att det inte funkar så kan du ju helt enkelt avsluta det igen och vara mer säker i ditt beslut.
mediakatt:

Jag menar att om du är osäker på att det var en god idé att inte vara tillsammans med honom, så borde du väl bli tillsammans med honom igen.


Ah. Fast risken är ju att han kommer såra mig igen, fyra gånger liksom.

mediakatt:

Om det fortsätter kännas som att det inte funkar så kan du ju helt enkelt avsluta det igen och vara mer säker i ditt beslut


Men jag var säker på mitt beslut. Eller han trodde jag skulle dumpa honom, jag ville mest snacka om vårat förhållande och utifrån det bestämma ngt. Men han trodde ju jag bara skulle dumpa honom & därför ville han inte snacka med mig..