Forumet - Behov av nya vänner..

Behov av nya vänner..

1419 0 45
Hej!
Var medlem här för några år sen och nu när jag varit med om en del motgångar i livet tänkte jag att det var rätt skönt att få skriva av sig här.

Jag ska gå rakt på sak. Under ca 2,5 års tid har jag förlorat alla mina vänner. Vissa har svikit mig, andra har jag varit tvungen att säga upp kontakten med eftersom de har gjort oförlåtliga saker mot mig. Nu står jag här utan vänner. Jag är inne i en depression. Jag är bara 19år gammal och kan inte ens jobba längre. Jag har en pojkvän som jag inte ens e säker på att jag tycker om längre. Men han e den enda jag har. Jag ska börja gå i terapi idag för att bearbeta allt. Någon som e med om samma sak? Blev ni isåfall bättre? Hur fick ni nya vänner?
Budolicious:

Börja någon idrottsförening är la det lättaste sättet skulle jag tro


Men tycker inte om idrott :/. Har ingen ork till att börja på något just nu men det kan ju va en idé att börja i någon förening..

Hur kommer man över allting som hänt då?! Blir fortf ledsen över det och kan sakna vissa personer. Sakna det livet jag levde.

Spana också in:

Fallingapart:

Någon som e med om samma sak? Blev ni isåfall bättre? Hur fick ni nya vänner?


20 år, sjukskriven. Kan inte jobba, känner mig extremt ensam. Fått antidepp, ska börja gå till psykolog och mår lite bättre nu. Men när det var som sämst kände jag precis som dig. Inga vänner hörde av sig och jag hade ingenting.

(förutom UM, lol)
uppenbar:

20 år, sjukskriven. Kan inte jobba, känner mig extremt ensam. Fått antidepp, ska börja gå till psykolog och mår lite bättre nu. Men när det var som sämst kände jag precis som dig. Inga vänner hörde av sig och jag hade ingenting.


:(. Kommer antagligen också bli sjukskriven och till psykolog ska jag gå till först idag. Hur kunde det bli så.. Man tror aldrig att sånt här ska hända en själv. Allt man vill e att må bra igen. Tänk att nästan hela livet hänger på att ha bra vänner. Har du fått några vänner sen dess då?

Mawns:

Jag vill vara vän med dig


aaw vad gulligt [blush] hehe.
Fallingapart:

och till psykolog ska jag gå till först idag.


Jag med, coolt!

Fallingapart:

Tänk att nästan hela livet hänger på att ha bra vänner. Har du fått några vänner sen dess då?


Ja, jag hoppas att jag åtminstone har fått en ny nära vän. Och det har jag UM att tacka för [smile] Så här kan man leta vänner, absolut.

Lycka till med allt!
Fallingapart:

Någon som e med om samma sak?


Jag har inte riktigt varit med om samma sak. Jag har alltid haft svårt för att ta kontakt med andra och skaffa vänner. Jag känner av en sorts depression nu. Den har antagligen flera orsaker. Bland annat för att jag har flyttat, jag känner knappt någon och umgås än mindre med folk, studierna har blivit irrelevanta och jag känner att jag knappt orkar med allt.
Malachi:

Jag har alltid haft svårt för att ta kontakt med andra och skaffa vänner. Jag känner av en sorts depression nu. Den har antagligen flera orsaker. Bland annat för att jag har flyttat, jag känner knappt någon och umgås än mindre med folk, studierna har blivit irrelevanta och jag känner att jag knappt


Jag förstår dig. Jag har ialf min familj och jag bor i en stad som jag känner till. Tvärtemot från dig har jag alltid haft vänner förr. Det är under de 3 sista åren som det har hänt en del saker som gjort att jag mist dom alla. Det värsta e att nu har man ingen ork att ta kontakt med andra och än mindre va social. Då tar ju folk istället avstånd, vilket har hänt mig. Jag började jobba i höstas (gick i gymnasiet tidigare) och från början verkade det som att det skulle bli bra men sen skedde saker och jag gick djupare in i min depression, folk som pratat med mig tidigare sluta prata med mig. Jag blev sjukskriven idag och 3 veckor framåt. Jag bor hemma så därför e jag inte beroende av att ha ett jobb. Men det känns skittrist att behöva vara med om detta när man e så ung. Jag som brukade älska att umgås med andra människor och gå ut och festa. Vill bara må bra igen..