Forumet - Bekännelse

Bekännelse

888 0 39

Spana också in:

Harpyja:

Nyfiken.


De får fullständiga rättigheter till allt du skriver och publicerar. Lägger jag ut en hemproducerad film här för kritik, så har de rätt att göra vad de vill med filmen. Publicerar jag ett gäng dikter kan de trycka upp en diktsamling med mina dikter osv.
Nu är jag för fri kopiering, men jag är inte för att youmeet som enskilt företag ska smyga in sådana regler på ett så enkelriktat vis (vi får ju inte kopiera något de publicerar), och när man påtalar det för dem säger de att "vi ska titta på det, vi håller på att göra om reglerna så det löser sig ska du se" och sen händer inte ett piss.

Har faktiskt seriöst övervägt att hoppa av moddandet på grund av den regeln (och en del andra grejer, men framförallt den regeln) men kom fram till att det inte är värt det. Låter istället bli att lägga ut något av värde på sidan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Åtta:

Kan försöka, om jag skulle lyckas få tag på Danling någon gång. Såg att han loggade in och skrev en brutalt lång post om katter, så jag antar att han är tillbaka från semestern nu.


Vore najs. Vet att det är fler än jag som stört sig på den när de sett den, och tror det finns två eller tre trådar om regeln.
Alcea rosea:

vilka regler?


De som du accepterade när du blev medlem. [party]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Harpyja:

så länge de inte gör reklam för hemsidan


Det gör de. T.ex använde de Issen och... Uh, hon skribenten... Alexandra-någontings avatarer i en reklamfilm som de använder för att sälja UM (informationssystemet UM alltså. Inte webbplatsen).