Forumet - Beklagningstråden över plugg.

Beklagningstråden över plugg.

234 0 27

Spana också in:

Nice.
Har en naturkunskapsuppgft i gentik som skulle varit klar efter jullovet, jag har prov i naturkunskap imorgon och kan ingenting också. Sedan skall jag göra en stilmall på en artikel i random veckotidning och redovisa denna muntligt(redovisningrana var idag egentligen). Sedan har jag en och en halv bok på engelska att läsa + tre artiklar: skall diskutera muntligt enskilt med lärare nästa vecka.
Och jag ligger i min säng och chattar istället för att påbörja någonting, som jag oftast gör.
Jag har tre distanskurser (300 p) att ta igen på två månader, och parallellt med det studerar jag på universitetet - där jag har missat nästan samtliga föreläsningar och inte har den kurslitteratur som behövs.

Men det är fint, det är det. Jag mår bra. Tillvaron ... den är najs.
Jag har en MVG-inlämningsuppgift och ett prov i religionskursen och vet inte när det ska lämnas in. Jag ligger cpefter i svenskan och har en inlämningsuppgift även där. Ska även lämna in en uppgift i engelskan på måndag, den är inte klar. Ska kolla på filmen Chess hemma, den suger btw. Har 42 sidor biologi jag ska kunna utantill tills på tordag. Jag har massor av matte som ska pluggas in tills på måndag och eftersom jag var borta så har jag inte ens lärt mig hälften ännu.

Jag älskar skolan. [love] (Ironi)