Forumet - ben affleck

ben affleck

2405 1 47

har ni hört eller, han kmr va nya batman. tror filmen kommer kännas som 1 romantikkomedi istället för 1 klassiker med tanke på vem robin kommer va

men vad tycker ni e det bra eller? tycker christian bale borde ha fortsatt :( dock hoppas jag att affleck inte har skägg när han ska va batte pga e mkt snyggare utan

ben-affleck-big.jpg

Ben-Affleck.jpg


vad tycker ni om att han är nya batman bra lr dåligt

Spana också in:

Känner att filmen får tala för sig själv. Många klagar för att han gjorde en roll som Daredevil för en massa år sedan som de anser var dålig. Att de hänger kvar under det årtiondet och inte tittar på fler av hans filmer dem senaste åren är trökigt. 

Sen har jag inte läst något om att Robin ska vara med i filmen (med Superman och Batman). 


passe: Nä fy fan, han passar inte för rollen övht. 
Folk sa att Heath Ledger inte passade som Jokern. Vi kan väl säga att alla inte behöver vara dåliga i en roll som man inte tror att de passar som. Jag tror inte att Affleck passar heller men låter filmen tala för sig själv när den kommer ut. 

Xisco:
Om du inte redan sett dessa filmer så gör det: The Town, Argo och Good Will Hunting (har själv inte sett denna än) och säg gärna att Affleck är dålig efter att ha sett honom i dem rollerna.
I den sista filmen gör han ingen speciell roll. Nej, står fast vid att hans starka sida inte är skådespeleriet i sin helhet.