Aviseringar
Rensa alla

Benzo utskrivet


Ämnesstartare

Har sån sjuuk ångest 24/7, det har pågått under en längre tid. Har psykos drömmar, får overklighetskänslor, tvångstankar.. Har tagit upp detta med personalen på mitt behandlingshem och till läkaren. Satt och grät och sa att jag ville ta mitt liv. Men de säger bara att jag kan få "svag medicin " , och har te status allt sånt redan. 
Har under flera år missbrukat, mest hasch och benzo då, och en sommar så blev de även lite spice oxå.. Har sån sjuk abstinens så vet inte vart jag ska ta vägen. Folk säger ju att abstinensen minskar med tiden men för mig är de tvärtom. 
Så vad ska jag säga, förutom de jag har sagt, för att få benzo utskrivet? 
Kan tillägga att man inte får ha de utskrivet här egentligen, men om jag har riktigt bra anledningar till varför så kanske? 


   
Citera

OKEJ det är för tillfället 90 personer som varigt inne på tråden men inte sagt något så de gör jag det! 1. klart som fan inte läkare ger dig stark medicin om du är missbrukare och det är på princip själ! 2. om du har sån jävla abstinens så mannen natten är lång. 3. alla ska gå igenom alla lätta mediciner först. De börjar oftast med exempelvis Atarax, sedan har du ett par till innan det ens kommer på tal. Benso är de väldigt, väldigt restriktiva mot så som jag har förstått det.


   
SvaraCitera

Det vore nog inte så bra för dig. De borde ju dock kunna ge dig någon form utav hjälp.


   
SvaraCitera

du måste bota symtonen, inte dämpa den, försök att söka hjälp


   
SvaraCitera