Aviseringar
Rensa alla

Berätta en liten men fiktionell berättelse om personen ovanför


Ämnesstartare

Hjärtlös fick sms från flickvännen. "Det är slut!" stod det. Hjärtlös kudne inte förstå och kände hur ögonen tårades medan han tänkte "Nu krossades mitt hjärta". Sen kom han på att han var hjärtlös. Tur, tänkte han. That shit ain't good.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tamburinmannen kände hur alkoholen plötsligt började komma upp och innan han visste om det så spydde han över den vackra flickan mitt emot honom. "Förlåt" mumlade han och stapplade därifrån.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

det var en gång en mellofinal, en flaska fireball och en STORM. STORM segrade och levde lycklig kvällen ut.


   
SvaraCitera

STORM vaknade och tittade på klockan. Hon hade försovit sig igen. "Jävlar" utbrast hon. Hon blev försenad till bussen som blev försenad till tåget som utgick. Hon tänkte: "Snökaoset är ett jävla skit, nu har du nått hela vägen hit."


   
SvaraCitera

men åååååååååååå


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tvpro vände sig hastigt och sken sedan upp som ett solsken, där hängde den, den perfekta paljettklädda kavajen som skulle rädda hans helg. han drog snabbt ner den från sin galge och skuttade fram till kassan.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nykterist funderade på om hon skulle dricka upp spriten som stod i kylskåpet eller om hon skulle göra någonting produktivt. Det första alternativt var mest lockande så hon gick långsamt iväg till köket. Precis när hon skulle öppna kylskåpsdörren så hörde hon ett fruktansvärt vrål och in i rummet sprang Gengar som var väldigt sugen på att sno allt i hela kylskåpet. Han började kasta ut allt han såg ner i en stor brun säck, hela tiden hade han ett elakt flin. Nykterist himlade med ögonen och tyckte han var helt bäng. Hon ryckte åt sig säcken och slog till honom med en stekpanna så han slocknade.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

hjärtlös klistrade fast diamanter över ögonen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ennie_ .............

..nej


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tamburinmannen flyttade till ett hemsökt hus. Han letade efter sitt hjärtas brand, KÖTTKVARNEN, som hade en fetisch för tamburiner. Men istället så träffade han Adolf Fritzl som hade sin elektriska dödskammare i det hemsökta huset. Sen löste sig allt..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

en gång hade chi huang ti köpt godis... men sen kom hjärtlös och åt upp all godis [sad]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Grub drog på sig hoodien och såg sig i spegeln. Rufset låg oborstat på hans panna. "Perfekt", tänkte han och stängde ytterdörren för att gå till bussen. Steg in genom de högljudda dörrarna. En instängd lukt med blanding av motorolja spred sig och han kände att han svajade till av yrsel. Han stäckte sig fram drog sitt kort och med illmående. Han såg på sätesraden. Där var hans bros Shaggy, Jonte och Abdul. Shaggy ropade med sin intränade basröst: "HEY BURRE, KOM SÄTT DIG HÄR MANNEN". Burg fylldes av självförtroende och gick med swag fram till gänget.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

bump


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ceka92 flämtade till när Jörgen Rengöraren förde sina bräckliga händer mot hennes knän och sade med en känsla av vördnad i rösten, att det finns ingen sanning, bara idéen om sanning som inte är sann. Där blev ingen resa för ceka92. En ny vinflaska öppnades i ensamhet.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

han gick till tvättstugan, där stod benke och omar och rökte som vanligt. han frågade vad gör ni, men de bara log och blickade ut i fjärran; kanske drömde de sig bort till en orientalisk basar, kanske inte. benke ville emellertid under alla omständigheter vara som omar och dela omars kulturella arvegods, och eftersom omar trots sitt råbarkade räfflade yttre var en timid och konflikträdd man, lät han vid varje givet tillfälle genom subtila åtbörder påskina att benke hade lyckats i sitt åtagande. benke levde så i en fantasivärld som angränsade till schizofreni. han fick sluta som bankman och börja som sysslolös dagdrivande sjukpensionär, så han började röka med omar hela tiden och ville vara som omar ännu mer. till slut kunde han bara prata arabiska, fast han inte kunde det, så det lät mest som harklingar.


   
SvaraCitera