Forumet - Berätta för min mamma hur jag mår,,

Berätta för min mamma hur jag mår,,

344 0 1
Hej igen hah,
jag undrar då bara om nån vet vad eller hur jag ska säga till min mamma hur jag mår och om mitt självskadande, då jag känner att jag måste berätta snart för är (förlåt för svordomen)  jävligt  jobbigt att bära på allt och dölja det..  
vet liksom inte om jag ska säga det, skriva meddelande när jag e i skolan, eller vad exakt jag ska säga..

känns inte som om hon kommer veta vad hon ska göra eller ens förstå mig, men måste få ut de snart för annars kommer jag gå längre ner i mörkret. + går mindre bra i skolan å hon tror ju såklart bara jag inte bryr mig om betygen men jag gör ju det,,

hon vet ju kanske att de e nåt ”fel” pga dendär soc anmälan vi fick i posten, men tror inte hon ringde dit å fick ny tid så vet inte om vi ska dit elr ej.

problemet är att jag inte har nära relation till henne, och det även faktiskt är så i släkten att ingen kan prata om saker som låste snackas om och varit så senaste 50åren.. de gör ju såklart mig änn mer osäker på hur/om/när osv..

Spana också in:

Jag har inte vågat berätta för mina föräldrar. Jag skrev om mitt problem på datorn, skrev ut det, och gav det till psykologen. Jag tillät psykologen att berätta för mina föräldrar när jag inte är närvarande.

Men det var väl inte tillräckligt, för mina föräldrar verkar fortfarande inte förstå, särskilt inte min fader. Men jag har i alla fall hamnat på en specialenhet för OCD nu