Forumet - Berätta något om dig själv!

Berätta något om dig själv!

9029 4 142

Finns det något här som ingen vet som är värt att nämna? Jag kom ju ut ur garderoben som fotfetish-någonting vad det nu heter.

Jo! Jag har höjdskräck. Är rädd för trånga och samtidigt mörka utrymmen. Och så är jag något fruktansvärt konflikträdd också. Och jag är verkligen rädd och orolig inför att träffa nya personer. Blyg bortom all rimlig och naturlig gräns. Och så är jag orolig för berusade sällskap. Så, nu vet ni mina fobier. + Att jag är rädd för ALLA insekter!

Spana också in:

Nu ska jag berätta min livshistoria...

Nejmen jag är en vanlig enkel kille som arbetar och på fritiden gillar träning, fest (dålig kombo men ändå) och träffa vänner.

Får höra att jag är självupptagen och pratar mer om mig själv än frågar om andra. Det är nog sant då jag oftast gör saker ensam och går min egen väg och ofta är upptagen.

jag är ganska tafatt i sociala sammanhang och föredrar att vara den som kollar på än den som står i centrum.

något jag exempelvis gillar på UM-träffar är att obemärkt sätta mig lit utanför gruppen och sedan betrakta på avstånd. man lär sig ganska mycket om människorna närvarande då. hur dom är.

jag är mycket förtjust i dumle lakrits och gillar att använda mig utav flera innebörder när jag ska uttrycka mig. att leka med ord är en liten hobby jag har.

jag gillar koncept och dras till det abstrakta och det allmängiltiga. jag gillar att söka efter essensen i tillvaron och det tillvaron består utav.


Chibibbi: något jag exempelvis gillar på UM-träffar är att obemärkt sätta mig lit utanför gruppen och sedan betrakta på avstånd. man lär sig ganska mycket om människorna närvarande då. hur dom är.
En liten tanke som slår mig är att det borde kunna vara just sånt där beteende som kan göra en tafatt i sociala sammanhang, om man vet att någon sitter och betraktar och analyserar allt man gör kanske blir obekväm och osäker på sitt beteende, det blir stelt lite som när man vet att någon filmar eller fotograferar en. Nu vet jag inte om din "sociala tafatthet"  beror på såna tankar men jag tycker i min enfald att det är en intressant grej att tänka på. Säger inte att du skall sluta betrakta, missförstå mig inte.