Forumet - Berätta om de bäst framförda livelåtarna du stött på

Berätta om de bäst framförda livelåtarna du stött på

10190 0 36

Tjena. Vill gärna se massa länkar till härliga liveframträdanden, helst där ni blev mer tagna av liveframträdandet än studioversionen. Börjar med några enligt mig självklara:


Muse, kungarna av liveframträdanden. Jävlarna har dock ställt in två livekonserter på raken i Sverige. Arg När publiken stämmer in ungefär i 1.18... Obeskrivligt.


Rent röstmässigt är detta ett av de mest klockrena jag har hört. Vilken röst!


Såklart.

Spana också in:


var inte på den spelningen, men var på den veckan före i stockholm. och en massa andra bd-spelningar, men bara en på den turnén. den på where the action is i stockholm något år var också rätt grym, mycket för att henrik spenderade typ hela spelningen greppandes en vinflaska.


dessvärre såg jag dem inte på 80-talet, men typ, vilket år, 2004 eller något när de var på arvika.


på deras såvitt jag vet hittills enda sverigespelning på debaser typ, 06 eller 07 eller nåt sånt, kanske. minns inte så noga. vet inte var videon är ifrån.


men broder daniel. såg den här live typ... några veckor efter att den här är inspelad? på peace and love samma sommar. typ en av få broder daniel-låtar jag sett live, men bara en gång.


såg dem några år senare än så. skulle sett dem på både arvikafestivalen något år och debaser medis något år senare, såvitt jag vet de enda gångerna de spelat i sverige, men missade dem på arvika.


belle & sebastian på popaganda typ 2010. står det på videon, jag minns inte, men minns med lite vilja att jag var där och att det var rätt grymt.


har sett dem två gånger som jag kan komma ihåg spontant, dels popaganda och dels något arvika. de är riktigt jävla bra live.


okej att kent är kent, men med den jävla budgeten kan man inte misslyckas med att dra ihop en bra spelning.


samma år som daf, ovan. på arvika. det där är alltså inte från arvika, men tror det är från samma turné. kan nog vara så att blue monday eller she's lost control var snäppet vassare dock.


inte för att den spelningen jag var på var särskilt bra, överhuvudtaget, men måste ändå skryta lite om att jag sett den live. att denna låt på ett talande sätt beskrev relationen till personen jag såg den med gör väl inte saken värre.


Chuz Martinez: The Incredible String Band - When You Find Out Who You Are
Har faktiskt aldrig stött på dem, jäklar vad bra de där var!
player one: var inte på den spelningen, men var på den veckan före i stockholm. och en massa andra bd-spelningar, men bara en på den turnén.
Aa han har jag länge velat gå på faktiskt.
player one: okej att kent är kent, men med den jävla budgeten kan man inte misslyckas med att dra ihop en bra spelning.
Sant. :P De gånger jag har varit på kentkonserter har de liksom fått mig och dra in mig i mig själv under konsertens gång.
dazed:
Dazed levererar som vanligt !
Yaren: http://m.youtube.com/watch?v=1rATWqkHaXc
Oj de var riktigt fint!!