Forumet - Berätta om dina förhållanden!

Berätta om dina förhållanden!

1363 0 166

Spana också in:

Första förhållandet var på distans, höll strax över en månad. Träffades en gång som ett par, inget större sexuellt att berätta förutom att jag kände på ett tjejbröst för första gången som inte var min mammas. Tog slut för att hon tyckte om någon annan.

Andra förhållandet var inte distans och varade i typ en månad. Vi hade sex en gång typ två veckor innan det tog slut och efter sexet hade hon typ mens vägen ut. Det tog slut på grund av att hon varit otrogen och blivit kär i någon annan.

[party]
Började chatta på msn, inte här som man nog antar. Träffades rätt långt efter att vi börjat chatta. Han säger att det var kärlek vid första ögonkastet för honom, den dagen var jag nog mest förvirrad.

Han åkte alltså hit, påsklovet detta året, och var här i fem dagar första gången. Vi spelade spel med mina syskon, umgicks en dag med min kompis och hennes bf och åt massor av påskgodis och annat onyttigt. Och sista natten innan han åkte hem försvann min oskuld.

Efter den gången har vi träffats vid tre tillfällen till, någon gång mellan andra och tredje tillfället gjorde jag slut. Han sade de tre tunga orden och faktumet att jag inte kunde säga det tillbaka kändes bara fel. De andra två tillfällena var fel, väldigt fel. De byggde upp hans hopp och krossade den lilla uns av självrespekt jag hade kvar då jag låg med vid bägge tillfällena.

Nu är vi vänner, en lite underlig vänskap som ibland kan vara tung men många gånger rätt fin. Dock var det ett tag sedan vi hade en seriös konversation, kanske (förhoppningsvis)betyder detta att han är över det vi en gång hade.
Trivs väldigt bra med mitt nuvarande, vilket har varat i snart ett år. Vi testade oss fram väldigt mycket i början, och försökte inte stressa fram något, främst för att båda inte haft några direkta förhållanden innan. Framtiden är lite oviss, men det är vi båda förberedda på. Det närmaste året kommer jag spändera i sydligaste Sverige, medan hon allt som oftast håller till i de mellersta delarna.

Är dock tydlig med att hon inte ska förvänta sig för mycket på sikt. [no-no]
Mitt första förhållande var med en aningen underlig tös. Jag var då 15, hon 17. Vi båda förlorade oskulden till varandra. Efter 1 år, elva månader och elva dagar så gjorde jag slut, efter att vi bråkat mycket och ofta under ett antal månader.

Mitt andra förhållande var med lite utav en fjortis. Fast jag vet inte om det kan kallas förhållande riktigt. Jag tror att jag var 17 eller 18, och jag var tyvärr inte riktigt kär i henne. Detta var ganska snart efter att jag gjort slut med min första flickvän, och jag tror att hon var lite utav en "rebound-girl". Sexet var fruktansvärt. Eftersom vi båda bodde ganska långt ifrån varandra (typ 2,5 timme med tåg) så träffades vi väl kanske varannan helg eller så, men efter 2-3 månader så gjorde hon slut.

Mitt nuvarande förhållande började på distans. Som många här redan vet så började det hela genom att jag hade tråkigt och bestämde mig för att göra något, varpå hon föreslog att jag skulle komma upp till Luleå och hälsa på (vi hade då aldrig tidigare pratat speciellt mycket med varandra). Väl där så slutade det hela med att vi snuskade lite, och jag erkände senare att jag gått och blivit lite förtjust i henne. Nu ett år, 4 månader och 4 dagar senare så bor vi tillsammans här i Luleå.
Förhållande 1 (om vi nu räknar bort random och oseriösa):
Vi träffades via internet, vi hade lite gemensamma irl-vänner visade det sig. Vi blev ihop väldigt fort och var ihop i nästan 2 ½ år.
Man kan nog säga att vi växte ifrån varandra, eller något sådant, det blev ett ganska brutalt avslut, men vi är idag kamrater [party] Sexlivet var bra de första två åren, det sista halvåret var det mest försoningssex. [rolleyes]

Förhållande 2: Träffades via um, typ. Flera gemensamma irl vänner och ännu fler gemensamma internetvänner. Ett väldigt öppet och fritt förhållande, utan tardiga regler som förhindrar. Frihet. Episkt sex. Distansförhållande, men det är inte så jobbigt. Och ingen svartsjuka/kontrollbehov/ägandebehov osv osv osv osv vilket är väldigt skönt.