Forumet - Berätta om er jul!!!!!

Berätta om er jul!!!!!

2462 0 69
Det är ju visserligen lite jul fortfarande och alla släktingar har väl inte ramlat in med sina partners, barn och paket än, men ändå!


Jag har hittills haft en fin jul med mina närmaste. Bakade ingenting i år men det behöver man väl inte alltid göra. Julen handlar ju inte om hur många olika sorters mat, kakor och knäck man hinner producera utan om uppskattning och kärlek. Hippiehögtiden.

Image


Image

Spana också in:

tevepro:

den blev slagen förut av män. Han var en man.


Åh ja då är det ju förståeligt [sad] han ska väl inte avlivas?
Jävla människor som gör illa djur.
Hade en jättebra djurdiskussion med en partner till ett syskon. Hn är så jävla bra. Fast hn måste vara mer på sina föräldrar om att kastrera katter. Men hn hade så sjukt bra saker att säga och jag kände att åh det är en sådan här partner jag ska ha. Fast jag vill ju inte ha hn som partner utan en som hade sådana åsikter och är sådär öppen, snäll och trevlig!
isola:

Åh ja då är det ju förståeligt han ska väl inte avlivas?
Jävla människor som gör illa djur.
Hade en jättebra djurdiskussion med en partner till ett syskon. Hn är så jävla bra. Fast hn måste vara mer på sina föräldrar om att kastrera katter. Men hn hade så sjukt bra saker och jag kände att åh det är en sådan här partner jag ska ha. Fast jag vill ju inte ha hn som partner utan en som hade sådana åsikter och är sådär öppen, snäll och trevlig!


skriver du hn för att man inte ska veta om det är tjej eller kille
Var inget speciellt. Firade med en massa jobbiga släktingar. Var väl iofs trevligt att träffa vissa av dem igen för det var ett bra tag sedan.

Igår var jag ute med några kompisar jag inte träffat på ett par år. Det var mycket trevligt!

Så trots att jag lät lite negativ var nog denna jul den bästa på många år. Men skönt att den är över.