Forumet - Berätta om kille för mamma

Berätta om kille för mamma

520 1 24
Jag har börjat skriva med en kille som går på min skola och vi vill gå vidare i vårt förhållande. Men då måste min mamma får reda på om honom först och bekräfta att jag får vara med han. Hon vet inte ens att han finns just nu och jag vet inte hur jag ska berätta för henne.
Så jag skrev ett brev om han till henne. Och jag funderar på att ge det till henne. I brevet har jag skrivit lite allmän information om han och lite om hans familj.

Det med att han inte är helt och hållet är svensk gör det lite mer problematiskt. Varken jag eller mamma är någon slags rasist men mamma är väldigt noga med vem jag "dejtar"

Så jag vet inte..
Har ni några tips om hur jag ska uppföra mig eller göra när jag berättar det för henne eller ska jag vara feg och ge henne brevet?
Fint av dig att ha skrivit ett brev <3
Hon uppskattar alldeles säkert att få veta. Men sålänge han behandlar dig bra och inte har några knasiga eller förtryckande idéer om kvinnor så tycker jag inte att varken du eller din mamma ska bry er om var han kommer ifrån. Detta gäller ju såklart också inhemska killar.
isola:

Fint av dig att ha skrivit ett brev <3Hon uppskattar alldeles säkert att få veta. Men sålänge han behandlar dig bra och inte har några knasiga eller förtryckande idéer om kvinnor så tycker jag inte att varken du eller din mamma ska bry er om var han kommer ifrån. Detta gäller ju såklart också inhemska killar.


Nu vill jag verkligen berätta för henne! Tack så mycket för stödet. Min vän vill inte höra något mer från mig om han mer för hon har tröttnat på mitt tjat och detta är enda sättet för mig att få det överstökat. Tack som sagt igen! <3

Spana också in:

isola:

Men sålänge han behandlar dig bra och inte har några knasiga eller förtryckande idéer om kvinnor


HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MEN VAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN ISOLA DU SKRIVER ALLTID SÅ VAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

TROR DU OMEDVETET ÄR PARTIKAMRAT MED HISTORIEN IBLAND
MisterLikeYourShirt:

3vlig diskussion ni har här asså Hur som helst gick det bra att berätta för mamma (ni som bryr er) och hon sa att vi kunde träffas. Men mamma tyckte vi skulle börja träffas tillsammans med våra kompisar så att man blir mer avslappnad när man är med sina kompisar och därför kommer jag att märka hur han beter sig när han är med dem. Just information


vad skönt att det gick bra! jag har också varit i ungefär sama sits för ungefär ett år sedan, men för min del så vart det mer så att hon förstog att det inte bara var min granne som jag ''gick ut och gick'' med, så tillslut så frågade hon vem jag tyckte om och brukade träffa, haha! men det gick bra, hon förstog, även fast den killen inte hade så bra umgänge, så förstog hon att han fortfarande kan vara hur gullig och snäll som helst, och att man inte kan råför vem man gillar/ blir kär i ! Lycka till med killen förresten![bigsmile][wink][love]