Forumet - berättar om att bo i nordkorea

berättar om att bo i nordkorea

2071 0 14

Spana också in:

en vän till mig träffade via plugget en nordkoreansk utbytesstudent.  efter några om o men vågade han fråga eleven om situationen i nordkorea

d han glömde va att det är nog ba personer som tillhör elitklassen i nordkorea som får resa utomlands o plugga. mkt intressanta svar fick han iaf

thx för the doc, ska se

jag hade väldigt gärna åkt till nordkorea om jag vågat och om det inte vore för att jag då i och med det stödjer staten ekonomiskt. men jag fascineras av det hela och skulle vilja se det med egna ögon. tror det skulle vara väldigt svårt att ta in så klart, men en viktig och uppseendeväckande upplevelse.


snor: jag hade väldigt gärna åkt till nordkorea om jag vågat och om det inte vore för att jag då i och med det stödjer staten ekonomiskt. men jag fascineras av det hela och skulle vilja se det med egna ögon. tror det skulle vara väldigt svårt att ta in så klart, men en viktig och uppseendeväckande upplevelse.
Jag har läst en del om Nordkorea och länge velat göra samma sak av just fascination. Att ta sig in är inte alls svårt, man kan åka dit som turist utan problem, även om man då inte får gå utanför hotellet utan att följas av guider som proppar en med propagande hela tiden, men det är ju i sig fascinerande att höra folk ljuga en rakt i ansiktet och säga att man ser en kamel när man ser en hund.