Forumet - Berättar saker jag egentligen inte vill vet

Berättar saker jag egentligen inte vill vet

993 0 57
Jag och min flickvän blev tillsammans för ca 1 månad sedan. Ibland kommer vi igång med sånna "serious talks" där man berättar om sig själv osv, öppnar sig.

Grejen är den att hon ibland säger saker som jag egentligen inte vill veta. - Om vi pratar om sex så berättar hon vad hon gjort med andra killar och hur många. - Jag har lyckats skita i det tidigare, jag har tänkt "Skit i vad hon har gjort med andra. Hon är med dig, finns en anledning till det", och det har fungerat utmärkt.

Men nyss sa hon 1 till grej som verkligen stör mig, och jag vet inte om det är något bra om jag gör som jag gjort tidigare.


Borde jag prata med henne om det - även om jag inte anser att saker hon gjort tidigare med andra människor ska spela någon roll?


Eller ge gärna andra tips - seriösa sånna är asball!

/cheers[bigcheers]

Spana också in:

oggelgoggel:

Inte ska spela roll? Det gör ju uppenbarligen det, om det stör dig... Varför skulle man ens vilja prata om vad man gjort i sängen med sina andra


karku:

anser att saker hon gjort tidigare med andra människor ska spela någon roll


Jag anser att det inte SKA spela någon roll, men ibland gör de det.
- Kan vara intressant att veta vad man har varit med om, hur erfaren man är osv.


mjölk:

Men hur ska hon kunna veta exakt vad du vill att du ska veta? Hennes andra partners kanske snackade om sina förhållanden med henne, hon tror att det är ok med dig osv osv. Säg åt henne på ett bra sätt.


Tycker man kan hålla på vad (hur mkt) man berättar till en gräns, och rätt ofta överstiger hon den.
Sant att hon kan ha känt innan att hon kunnat berätta sådana saker i sina förhållanden.

Jag vill kunna säga vad jag tänker & så på ett bra sätt, men när vi hon väl berättar sådana saker så (tror jag) det är ett sätt för henne att öppna sig, vilket hon anser sig själv ha svårt för. - Så jag löper en risk att hon blir "rädd" för att öppna sig i framtiden om jag berättar det jag nu har på hjärtat.

/cheers för svaren:D
karku:

Borde jag prata med henne om det -


Ja? Det kan du väl?

Det är väl bara att säga att hennes förflutna med andra killar inte riktigt hör hemma i ert nuvarande förhållande? Allt sånt klarar man sig utan moöjligvist kan man dra nytta utav t.ex. tidigare misstag, pinsamma saker och andra saker som gör att sakerna hindras från att inträffa igen.

Säg att du är mer intresserad av er två här och NU och inte om andra som egentligen inte rör er båda, "Too-much-information".