Forumet - Beroende av mat

Beroende av mat

4665 0 71
Jag är inte en riktigt tjock person .. men lite överviktig är jag. Jag älskar värkligen att äta, det är som en passion för mig.
Jag är mest beroende av bröd, ost, ketchup och mat som till exemple pyttepanna och köttbullar.
Jag är igång med träning och så, jag försöker att äta nyttigt och inte småäta men det är som om att jag inte kan kontrolera mig själv. En minut innan jag gå och smackar i mig 10 mackor i rad kan jag säga till mig själv "nej nu ska jag inte äta mackor! och om jag äter så bara en" men det är som ett monser lixom jag har värkligen inte någon kontroll över mig själv när jag börjar äta och det är lite läskigt!
Jag vet inte hur jag ska göra, jag är rädd för att bli riktigt tjock tillslut!

Spana också in:

dobidamdam:

Det är det fan inte.. Vill man gå ner är det bara att äta normalt och att träna. Jag äter som fan, allt jag kommer över och tränar mycket. Ändå går jag inte upp i vikt.


Jag har varit överviktig. Det var skit svårt att gå ner. Tränade varje dag i 1.5 år och jag åt inte godis eller skräp mat.

För vissa är det så att man typ inte ens kan gå upp. Men för dom flesta (tror jag iaf) är det mycket lättare att gå upp än ner. Det är bara att äta onyttigt, vilket är grymt gott, och bara lata sig vilket dom flesta nog gillar.
dobidamdam:

Lyssna på det här då: Jag vill gå upp i vikt men kan inte, jag äter extrema mängder av allt! Godis, chips, pizza, vanlig mat, läsk, allt..

Jag e ganska smal men inte extremt, e inte mitt problem värre än ditt? Du kan ju åtminstone styra över ditt..


det går att gå upp i vikt, om du äter jättemycket. sen finns det ju olika typ näringsdrycker som man kan ta om man verkligen vill gå upp i vikt.

tror faktiskt det är svårare att gå ner i vikt.