Forumet - Berserk - Ny anime

Berserk - Ny anime

4255 0 18
Det ska tydligen komma en fortsättning på Berserk i animeversion som täcker lite nyare volymer av mangan. Är lite skeptisk till det hela. Varför inte bara göra en ny anime när mangan är helt färdig? Nu måste de ju använda nya skådisar eftersom de förra förmodligen blivit för gamla (?), och samma sak händer väl när nästa anime kommer ut. Mangan är ju inte slut på långa vägar.

Spana också in:

JAAAAAAAA!!! äntligen! O_O stör mig på slutet i förra animen för man fattar knappt om man inte läst mangan, det tar slut för fort, men har för mig att det var för att pengarna inte räckte...

hoppas de gör som i Hellsing OVA och lägger ner flera månader per avsnitt och gör det längre och mkt snyggare, för Berserk är en sån jävla bra manga så det är värt att lägga ner tiden på... plus att om de tar lång tid på sig per episode så hinner kanske mangan komma ännu längre så att de iaf kan komma till slutet av Arc'en som är nu [bigcheers]
Det verkar som att de ska börja med en OVA iaf. Låter bra tycker jag. Animeringen är ju rätt kass i orginalet, och ska de göra en fortsättning så behövs ju karaktärerna som är relevanta för den tas med, alltså de som uteblev från originalet, Puck och Skull Knight etc.

Finns fler reklamsnuttar ute förresten:Pluppe:

Varför inte bara göra en ny anime när mangan är helt färdig?


För att mangan inte kommer vara färdig förrän Miura dör. Serien är ju skitgammal, orka vänta i tio-tjugo år till med att göra en anime bara för att tecknaren vägrar att dö.

Älskar serien för övrigt, förmodligen den bästa i sin genre.
Mawns:

ärligt talat så hoppas jag bara att han hinner avsluta serien innan han dör.


Hoppas jag med. Han borde ett gäng säkerhetsvakter som följer honom 24/7 och ser till att inget händer honom. [crazy]

Finns förresten ytterligare en liten reklam ute, med Skull Knight denna gång.