Forumet - Besatt av killar, hjälp mig

Besatt av killar, hjälp mig

904 1 8

Jag har ett stor problem, jag gjorde slut med min kille för lite över en månad sedan och sen har jag försökt övertallat honom att vi ska försöka igen, lyckats två gånger och det fungerar inte, jag saknar honom men ändå blir jag att må dåligt av honom. Och sen träffade jag en ny redan efter två dagar vi har haft sex och sånt. Medan vi håller på flörtar jag med andra och träffar andra bara för jag har den här killen tills jag hittar den killen jag vill vara med på riktigt och jag måste hela tiden prata med killar och söka kontakt med dem bara för att jag inte vill vara singel och när jag väl får kontakt med en kille jag gillar så känns det som att jag sabbar genom att vara för på och gå för fort fram. blir ledsen på mig själv hur ska jag göra? 

Inga kommentarer

Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Rädd för att vara ensam? Bekräftelsebehov? Osäkerhet? Kär i kärleken? Har du funderat över vargör du gör som du gör? (Jag antar att du mår dåligt över det eftersom du frågar om hjälp) det är inget fel med att vara singel. Satsa på vänner och ta hand om dig själv! En partner kommer du antaglien finna nån gång om du vill, inget att stressa med :-) 

Visst kan det vara så att du vill ha bekräftelse och saknar din pojkvän, men det kan också vara så att du är ung, kåt och nyfiken. Herregud, ni beter er som om det är en dödssynd att hatta fram och tillbaka mellan killar och ligga runt.
Bli inte tillsammans med någon innan du är riktigt säker på vad du känner bara. Och använd kondom.

du försöker bara fylla tomrummet efter honom. därför söker du snabbt någon ny. du måste dock förstå att det är nyttigt för dig att lära dig fylla tomrummet av honom med någonting annat (inte kärleksrelaterat). will hurt like a motherfucker, men håll ut, annars finns risken att du försätter dig i en relation där du simulerar känslor bara för att få ha "kärleken", antingen blir du olycklig eller utnyttjad

Spana också in:

min åsikt lyder som så, och jag har mer rätt än föregående talare trots att jag ej läst deras respons. 

låt saker ha sin gång. läs alla svar du fått och försöka tolka dem i ditt eget ljus. men saken är den, att jag lovar dig att du är ung och du måste hitta dig själv - i det minsta. så gör vad du ska göra och ta det inte för hårt när människor lämnar dig för de ej tål dina metoder, men samtidigt - låt du själv ej acceptera dina felsteg trots att du banar väg för dem. det är inte så att all skit händer av en anledning, det är bara så att din skit är specifik för dig. låt inte din specifik skit rannsakas och sågas av någon annan, låt dig själv vara din främsta kritiker.

i sinom tid märker du vad som fungerar.