Forumet - Beskriv hur ditt rum ser ut...

Beskriv hur ditt rum ser ut...

25557 1 106
Beskriv hur ditt rum ser ut eller varför inte lägga upp en bild på hur det ser ut just nu? : D
Mitt rum är fyllt av värdesaker, allt från billiga Mc Donalds leksaker till svindyra speldosor. Men det finaste är nog den gula tapeten med Linneor på... (laddar upp en bild med mobilen så vet inte hur det syns för er andra) ^___^ 
20180327_101537_0.jpg

Spana också in:

Vill inte lägga upp bild, men ganska stort rum med en bred säng, hylla, byrå, två garderober, stort skrivbord med två stationära datorer och ett mindre bord med skrivare och diverse andra saker. Finns även en kontorsstol, en vanlig stol och en fåtölj.

Det är ganska städat bortsett från allt hundhår som finns kvar oavsett hur mycket man dammsuger.

I rummet finner man dessutom lite kattsaker (klösbräda och vattenskål), en stor mängd böcker och min samling Magic-kort.
Sovrummets väggar äro milt grönt målade. Ena väggen har en mönstrig tapet som innehåller färgerna vit-grå, mörk-grå, grönt och blått fast ganska svaga behagliga sådana färger. På väggarna hänger gamla tavel-planscher. En bred enkelsäng placerad vid fönstret med blått täcke och urfluffiga kuddar. Vita hyllor med allt möjligt ovanpå, bland annat fina burkar som ser antika ut. På fönsterbrädan är en massor av gröna växter och brädan fungerar även som nattduksbord. En stor vit gardin fladdrar över fönstret.
Golvet är täckt med en frisk svagt blå-grön heltäckningsmatta. Det står även en beige fåtölj med en blå mjukis/prydnads-kudde i. En hänglampa framför fönstret och en taklampa i... ja taket förstås.