Forumet - Beskriv hur ditt rum ser ut...

Beskriv hur ditt rum ser ut...

4243 1 91

Spana också in:

Vita väggar med grå paneler. När man kommer in står en stor garderob med spegeldörrar till vänster. På dörren och sidan av garderoben hänger min samling av hoodies. Väggen till vänster när man kommer in har ett fönster och en dörr till baksidan. På fönsterkarmen gömmer sig några porslinsfilurer och en plastblomma bakom vita spetsgardiner och en keyboard jag aldrig använder. Till höger när man kommer in står två skräpfyllda bokhyllor. Längsmed samma vägg står sängen med blommigt överkast (och tre gosedjur som prydnad). Bredvid sängen står ett litet nattduksbord och ett vitt skrivbord, även det täckt av skräp och porslinssaker. På det står såklart datorn. Sedan har jag en svart skrivbordsstol, en annan stol och en blommig matta. Overall en ganska lantlig känsla? 
Jag tycker det är intressant med rum där väggarna är olika höga och låga eller avlånga rum och ändå kan byta plats på möbler och ting.
Smala rum där bara en säng och ett skåp får plats. Men en kompis hade ett rör från spisen typ som gick genom golvet och upp i taket. Det var alltid klistermärken på det och julgransglitter eller nått. Hon fick ha avlånga kuddar och pöskuddar med. 

Jag har möblerat om mitt rum nu igen. Det finns bara en plats där bokhyllan kan stå och jag trodde inte mini garderoben skulle få plats mittemot där väggen är som lägst. Har haft det så i nån vecka nu och undrar när jag kommer sluta lägga mina sockar på skrivbordet och sluta slänga kläderna där skrivbordsstolen stod förut. Konstig känsla. Ljuset är sämst i mitt rum också. Skuggor överallt. Reflektioner.