Forumet - Beskriv hur ditt rum ser ut...

Beskriv hur ditt rum ser ut...

814 1 39

Crysilis: Sovrummets väggar äro milt grönt målade. Ena väggen har en mönstrig tapet som innehåller färgerna vit-grå, mörk-grå, grönt och blått fast ganska svaga behagliga sådana färger. På väggarna hänger gamla tavel-planscher. En bred enkelsäng placerad vid fönstret med blått täcke och urfluffiga kuddar. Vita hyllor med allt möjligt ovanpå, bland annat fina burkar som ser antika ut. På fönsterbrädan är en massor av gröna växter och brädan fungerar även som nattduksbord. En stor vit gardin fladdrar över fönstret.
Golvet är täckt med en frisk svagt blå-grön heltäckningsmatta. Det står även en beige fåtölj med en blå mjukis/prydnads-kudde i. En hänglampa framför fönstret och en taklampa i... ja taket förstås.
Fint beskrivet av hur ditt rum ser ut tycker jag! :)

Spana också in:

Mitt rum är ganska stökigt just nu (och typ alltid annars också) Jag har snedtak, så kan bara stå rak i mitten men trots det känns det ganska stort. Jag har väl typ vitt och blått tema, har turkosa tapeter med silverblommor på. Har plastväxter här och var, en låtsaskamin och tavlor som jag gjort på bilden i skolan. Har två gitarrer lutade mot väggen, och min lilla ukulele. Symaskinen står på ett tv-bord och bakom ligger tygerna i oordning. Papper ligger lite huller om buller på mitt skrivbord. Och juste ja, har speglar lite överrallt :)

uniquegirl03: Mitt rum är ganska stökigt just nu (och typ alltid annars också) Jag har snedtak, så kan bara stå rak i mitten men trots det känns det ganska stort. Jag har väl typ vitt och blått tema, har turkosa tapeter med silverblommor på. Har plastväxter här och var, en låtsaskamin och tavlor som jag gjort på bilden i skolan. Har två gitarrer lutade mot väggen, och min lilla ukulele. Symaskinen står på ett tv-bord och bakom ligger tygerna i oordning. Papper ligger lite huller om buller på mitt skrivbord. Och juste ja, har speglar lite överrallt :)
Låter mycket fint och konstnärligt tycker jag! 
jae snett tak. ingen matta. lagom säng. gammalt jättetungt gråblått skrivbord med lådor. en gitarr på väggen. keyboard ovanpå klädbyrå. staffli med ofärdig tavla. massa tavlor och dukar på golvet längs väggarna. 2 speglar. 1 hög bokhylla med böcker och saker och färger. 1 hylla som ser ut som en stege med prylar på. en liten pall från morfarfar. 2 lampor plus taklampa. ljust parkettgolv. många ljus. inga gardiner eller persienner. bara rullgardin. 1 tvättkorg. en tavla från farfar på väggen. väggarna är gräddiga. 2 växter. 
typ så 
Jag har vita väggar. En stor PAX garderob från Ikea, ett svart skrivbord med 2 skärmar och en liten fin växt i en vit kruka på. En stor svart säng som tar upp en stor del av rummets yta. Hänger en TV på väggen framför sängen. Har även 2 tavlor som hänger över skrivbordet. Färgerna i mitt rum består endast av Svart, vitt och grått. Lite rött också förresten.. 
Det är väggar och grejer, tak med och basic stuff som golv. En stor säng, diverse instrument, några bokhyllor. På en pall står en robot och stirrar tomt framåt med sitt röda öga, på nätterna stjäl den min luft. Gardiner som är lite för tunna för sin design dras för balkongdörr och fönster och det är då mörkret kommer. Den blommiga designen gör ingen skillnad mot den svarta bakgrunden. Det enda som befäster ens tankar är nyarlathotep, tankar som är mycket mer än människan, tankar som skulle driva en man utan stålsinne till vansinne. Framför ögonen finns ingenting, jag är ingenting, jag är den enorma tomheten i mörkret mellan stjärnorna på himmelen.
Själva sovrummet är rätt simpelt.
När man går in genom dörren så finns skrivbord och dator med två skärmar, tangentbord och mus till vänster med gamingstol till det. På skrivbordet finns en mindre lampa skruvad på för att ha mindre belysning istället för taklampan. Papperskorg till vänster om skrivbordet när man sitter ner.
Rakt in finns sängen vid väggen, mellan skrivbordet och sängen finns min stora låda som jag gjorde på träslöjden för tusen år sedan. Den agerar nattduksbord. Direkt till höger om dörren finns garderob.
Ljusa/beigea väggar med något cirkelformat mönster. Parkettgolv, som i resten av huset.

Inte Jung: Det är väggar och grejer, tak med och basic stuff som golv. En stor säng, diverse instrument, några bokhyllor. På en pall står en robot och stirrar tomt framåt med sitt röda öga, på nätterna stjäl den min luft. Gardiner som är lite för tunna för sin design dras för balkongdörr och fönster och det är då mörkret kommer. Den blommiga designen gör ingen skillnad mot den svarta bakgrunden. Det enda som befäster ens tankar är nyarlathotep, tankar som är mycket mer än människan, tankar som skulle driva en man utan stålsinne till vansinne. Framför ögonen finns ingenting, jag är ingenting, jag är den enorma tomheten i mörkret mellan stjärnorna på himmelen.
Åh vad spännande det lät med roboten, blev glad att det inte var nån läskig docka som blir levande på nätterna :3
Lite filosofiskt på slutet också.
Och jag är chockad att den här tråden fortfarande är "igång", riktigt kul att läsa alla beskrivningar om hur era rum ser ut :D