Forumet - Beskyddande kille?

Beskyddande kille?

2677 0 11
Tycker ni att en kille borde vara lite avundsjuk och beskyddande mot andra killar när ni snackar/ är i ett förhållande(eller vilket pronomen som passar er)? Alltså jag tycker det, på någon nivå. Inte galet, men så att man förstår att en partner bryr sig och faktiskt tycker om en. Det är viktigt för mig (och även lite attraherande hahah). Vad tycker ni?
Jag tycker att det ger dåliga vibbar av en person om man är sådan.
Vet bara hur min farsa var och aldrig lät morsan snacka med någon av manligt kön för han blev svartsjuk som tusan då fast det var normala samtal om vardagliga saker.

Finns vettigare sätt att visa att man bryr sig om sin partner.

Spana också in:

oj menar absolut inte så hardcore. Jag ska såklart kunna ha mina killvänner utan att han ska bli arg, men liksom visa att vi är tillsammans och att jag är så. Har bara varit med om liksom att killar skitit helt i en och sedan inte gjort något när en annan kille börjar klänga på en. Tillit är extremt viktigt och då menar jag ju inte att han inte ska lita på mig utan äh svårt o förklara. Menade i vilket fall inte riktigt så som det kanske uppfattades.

februaritjej: Har bara varit med om liksom att killar skitit helt i en och sedan inte gjort något när en annan kille börjar klänga på en.
Det här var vad jag tänkte på när jag svarade, i alla fall. Alltså klart man som medmänniska ska hjälpa till om någon klänger på en på ett hotfullt sätt och man behöver hjälp att ta sig ur en farlig situation, men för något mindre än det hade jag nog räknat med att kunna ta mig ur klängandet på egen hand Ledsen Samma om någon klänger på min pojkvän, jag räknar med att han säger till om något har spårat ut men varför ska jag vara barnvakt och gå emellan så fort någon gör någonting?

time:
 Samma om någon klänger på min pojkvän, jag räknar med att han säger till om något har spårat ut men varför ska jag vara barnvakt och gå emellan så fort någon gör någonting?
Helt sant. Det varierar ju totalt på situationen så att säga också. Man klarar sig ofta själv men jag tänker bara den måste kanske inte göra något men även fast en kille jag träffar/är tillsammans med har tjejvänner så är det ju rätt självklart att jag reagerar lite om någon börjar flörta/ är väldigt på honom och då pratar jag med honom om det. Skulle min partner inte brytt sig alls om någon av hans kompisar/utomstående skulle gjort samma mot mig hade jag bara tyckt det varit lite annorlunda och undrat vad han gör liksom. Men det är ju självklart olika Hjärta