Forumet - Besöka nån för första gången

Besöka nån för första gången

1383 0 34
Såatteee... Har stökigt i alla rum som leder till mitt sovrum. Det är för mycket jobb för en enda person att städa bort och jag får kanske besök i kväll av en kille jag aldrig träffat förut [cute]... Är det overthink alá woman logic att försöka städa bort så mycket onödig bråte som helst innan den kommer? Det rör sig mest om kläder och böcker/tidningar som är out of place och typ köksgeråd i köket...

Spana också in:

Jag ser det som en oförskämdhet att inte ha städat upp när man ska ha besök av en främling för första gången. T.e.x vid en dejt eller något sånt, när tjejen/killen inte klätt sig vackert, likaså rummet. Kom igen, det är en helt ny miljö och många intryck ska göras.

En kvinna/man som inte har städat hemma är bara en halv människa. Jag brukar jämföra det med att gå omkring med falsk marknadsföring.

Vissa kan gå omkring med påkostade saker som mobiltelefoner, sminkningar, handväskor och allt annat. Men hemma är rummet klätt med IKEA-möbler och en tjock tv.

- Då blir man orolig, då blir man jävligt orolig. [chocked]
Historien:

Jag brukar jämföra det med att gå omkring med falsk marknadsföring.Vissa kan gå omkring med påkostade saker som mobiltelefoner, sminkningar, handväskor och allt annat. Men hemma är rummet klätt med IKEA-möbler och en tjock tv.- Då blir man orolig, då blir man jävligt orolig.


wtf
Så ett städat hem byggt på låg budget är värre än ett småstökigt hem med dyr inredning?