Forumet - Besserwisser

Besserwisser

387 1 1

Jag blir kallad för besserwisser av mina vänner. Någon kan säga att jag är det och sen skrattar alla och håller med.

Jag mår psykiskt dåligt av skäl jag inte riktigt vet om och jag mår bara värre när de säger så och jag känner att jag inte räcker till. Många har sagt att de tar det lite som en komplimang att bli kallade besserwisser eftersom det betyder att man kan allt men de säger så för att de tycker jag är jobbig vilket de också har sagt i samband med det.

Jag mår jättedåligt när de säger så men vågar inte säga ifrån utan skrattar med lite halvhjärtat. Det värsta är när mina allra bästa kompisar också kallar mig för det, då börjar jag nästan gråta.

Det känns som om ingen riktigt gillar mig utan att de bara är kompis med mig för att vara snälla eftersom alla tjejer i klassen är kompisar och de skulle vara riktigt oschysst om jag inte också blev med i gänget.

Jag har egentligen bara en riktigt bra vän som jag känner att jag kan berätta allt för och hon vet ändå inte vissa saker om mig t.ex att jag faktiskt ät deprimerad för jag vill inte att hon ska döma mig eller tycka att jag är jobbig för om hon också skulle tycka så så vet jag inte vad jag ska göra.

Ge förslag på hur jag ska fixa det här och om hur jag ska prata med dem om det så att de också förstår.

Tack i förväg <3

Kommentarer (3)

  1. Det betyder inte att man kan allt, det betyder att man tror att man kan allt och jämt känner behovet av att rätta alla andra. Så nej, det är inte en komplimang. Be dina vänner sluta kalla dig elaka saker eller byt vänner, alt. se över om du eventuellt kan uppfattas som en besserwisser.

  2. Det Geiger sa. + Ett behov av att framstå och hävda sig som bättre vetande. Mer än gärna hävdar eventuella kunskaper om ditt och datt.

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in: