Forumet - Best of Åsa Romson

Best of Åsa Romson

1469 0 20

Spana också in:


SvenskWithAttitude: Är vi överens om att överenskommelsen som vi kom överens om är det är vi är överens om? Om vi inte är överens över överenskommelsen så kommer vi inte kunna komma överens. Är vi överens?


Jötunheimer:
Vi var inte överens om att vara överens över att inte vara överens över överskommelsen vi komm överens om


SvenskWithAttitude:
Då är vi överens.


Jötunheimer:
Om att vi inte är överens om att stoppa tuggummi under bordet i riksdagen
Er båda: Detta är ju bara helt klart underbart! Mycket glad

S3ON: Äsch hon blir bara nervös ibland och ej har kontroll över vad som kommer ur munnen, ni måste visa ert stöd och ha lite överseende.

Det kunde ha varit mkt värre. Tänk om kristina winberg hade haft den posten!!! :€€
Då kanske man ska vara tyst isf? Allt som hon säger väljer ju hon att säga eller så står det på ett papper och som politiker så vet man ju att allt man säger kommer att vara offentligt. Hon är helt enkelt inte så kompetent och sådana politiker vill vi inte ha!

Vet faktiskt inte vem Kristina Winberg är Galen

trevlig-snubbe:
JA gud hon ja! Dock så verkar det som om hon kan vräka ur sig vad som helst men det ''är ju okej eftersom att hon är feminist''. Att hon har anställt sina barn som stödhjälp och allt för shit som hon har gjort verkar inte skada hennes rykte Galen
Eller att hon ville starta koncentrationsläger för män, ansåg att incemenering av kor är våldtäkt och vita cis män är allt som är fel med världen idag.

Jötunheimer:
Eller att hon ville starta koncentrationsläger för män, ansåg att incemenering av kor är våldtäkt och vita cis män är allt som är fel med världen idag.
Få fan vad vidrig hon är! Jag hoppas att idioter som henne hamnar i koncetrationsläger så få de smaka på sin egen medicin!
Korna måste ju kunna fortplanta sig på något sätt, tjuren kan inte banga på alla kossor!
Sjukt att bara för att man är vit man och känner sig bekväm med sin heterosexuella läggning så är man sjuk tydligen Galen