Forumet - Best way to get over someone is to get under someone else, eller?

Best way to get over someone is to get under someone else, eller?

169 1 4
Min skrivarkompis Niklas och jag skriver på en ny bok men har blivit oense. Niklas skriver Turks kapitel och jag skriver Timmys:

I boken har Timmy tröttnat på att vänta på Turk och väljer Adam, som hon förvisso inte är kär i men har bra sex med. Adam vet att Timmy är kär i Turk och är ok med det. Och Timmy som reser till Barcelona där Turk spelar basket är beredd på att ge upp allt för Turk, om han bara vill. Bara det att han har en tjej där på matchen som Timmy tror är Turks tjej. Förtvivlad hånglar hon med Adam så att Turk ser. Sen äter de alla middag tillsammans och Timmy säger att hon vill vara med Turk. Men han vill inte, och sticker, så Timmy bestämmer sig för att ge upp på honom en gång för alla, och har sex med Adam istället. Turk ser det som hämnd som bara går ut på såra honom och Adam, medan Timmy ser det som överlevnad. Turk tycker att det är förkastligt, vidrigt, omoget beteende att ha sex med flera, att det aldrig kan bli äkta kärlek och intimitet ur ett sånt beteende.En sån tjej vill han aldrig ha. Timmy blir förbannad, tycker att hon har rätt till sin sexualitet, att man kan ligga och ha kul och ändå bli kär.

Men, vi har kommit till ett dödläge. Hur ska vi kompromissa för att det ska bli en kärlekshistoria av det här? Har någon fel, någon rätt, båda eller ingen?