Forumet - Beställa

Beställa

1456 0 18

Spana också in:

alltså crypto...[rolleyes] jävligt drygt att ta bort och ändra i trådens början [smile]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


95arn:

alltså jag menar om dom kollar ålder.
det finns LSA i fröna


VAD skulle hända om de bad dig visa leg?om du inte får ta ut paketet så får du inte, men fattar inte varför du inte skulle få det. om det inte står åldersgräns på hemsidan eller nått sånt. har du ens leg du är ju liten.
95arn:

ok, vet inte varför tråden jag gjorde nyss låstes..[confused]


§12. Det är inte tillåtet att tipsa om eller rekommendera olagliga droger, eller andra substanser som ger drogliknande effekter, eller posta så kallade tripprapporter. Däremot är det fullt tillåtet att diskutera anledningar för och emot droger.

Därför låstes den förra och nu denna tråden.
Jag anade att det var sådant på den förra och nu har jag även läst vad det du sökte har för effekt och det har drogliknande effekt, så emot våra regler.

EDIT: känner mig lite dum nu som låste med tanke på vad du frågade efter o.O sry. men knark är oavsett olagligt iaf

lovepayyouback:

alltså crypto...[rolleyes] jävligt drygt att ta bort och ändra i trådens början [smile]


eller jävligt smart =)
De kollar leg men de kollar ju inte paketet så vad har du att vara rädd för.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Förövrigt så känns det spontant som att du kommer få en dålig erfarenhet. Om du freakar ut redan vid posthämtning vad tror du händer när din hjärna går igång på fröna och ballar ur. Jag är varken för eller emot någon drog i världen men så ung som du är hoppas jag du är väl medveten om ALLT. Onödigt att råka på en snedtripp och i din ålder,du kan råka dra på dig jobbiga konsekvenser av föräldrar osv om det spårar ur.


Hoppas mitt inlägg inte bryter mot reglerna, jag ger inga tips eller nånting, annat än att vara 100% medveten om vad han gör och hur han kan påverkas. Man ska vara ansvarsfull i allt man gör,lagligt eller inte. [smile]
95arn:

om dom kollar leg då.


De kollar leg om du inte bor i en håla som jag där de känner dig:D Men de lär inte veta eller ens bry ig om vad som är i...men hur har du tänkt betala för grejjerna? lär ju betalas med visa eller postförskott...det kan du omöjligen ha om du är fjorton bast, ska du säga att det är en tröja och be föräldrarna betala? eller ngn vän som är över 18? Hur du göra?


jao jao glhf och ta det lungt...
95arn:

elefantvinda


aka. Hawaiian Baby Woodrose (HBW)

95arn:

LSA


aka. "Det var fan inte värt att spy i 2 timmar för att få lite förvrängda färgnyanser"

Du kan inte jämföra LSA med L**, visst är dem lika varandra kemiskt, och visst görs L** av LSA, men det är som att säga "Toa-papper görs av trä, så då kan jag nog torka mig i röven med denna barkbiten utan problem", funkar ej riktigt så...