Forumet - Beställa från Polsk site utan att visa föräldrarna

Beställa från Polsk site utan att visa föräldrarna

2233 0 14
Tjena!
Jag skulle vilja beställa lite saker från denna Polska hemsidan: UltrasShop.com.
Problemet är att jag bara är 14 år, vet inte riktigt hur jag ska beställa och att jag inte vill att morsan ska upptäcka beställningen.
Först lägger man sakerna i sin "korg" som i alla andra butiker och webbutiker när man har valt dom varorna man vill köpa så går man till kassan för betalning, det är där problemet uppstår.

ÄNDRAT 2012-03-22 10:16
Edit, halva inlägget försvann, ni får de viktigaste..

Jag har ett Handelsbanken frikort Maestro. Morsan har tillgång till det på sin internetbank, ska jag logga in på hennes uppgifter och försöka beställa från mitt konto där ifrån om det går? När man får mailet om vart jag ska betala och sånt så ser det ut så här :
http://img857.imageshack.us/i/imagevht.jpg/

Tacksam för alla svar utom OT-inlägg.
Isidor:

.


Jag tycker att det är bättre att du låter bli att beställa något från hemsidor tills du är lite äldre och vet hur man ska göra. Det kan hända att du accepterar avtal som du inte har en aning om som gör att du får betala stora pengar till slut, det är inte värt det i slutänden.
Om du absolut måste ha något så prata med din mamma om det.
Vet några som har beställt där ifrån utan att dom "avslöjade" det för föräldrarna när dom var 15. Jag känner dom dock inte, dom gick i min skola förra året men har gått ur grundskolan nu annars skulle jag frågat dem. Acceptera avtal, de ända köpeavtalet är att "man ska vara vuxen" men visst det kan finnas något man har missat. Om man bortser från att jag ska vänta några år, finns det något sätt att beställa?

Spana också in: