Forumet - Beställa från vuxen.se

Beställa från vuxen.se

1617 0 2
Jag har tänkt beställa lite grejer från vuxen.se och både betalning och frakt måste utföras helt anonymt. Jag har läst om frakten, den verkar säker. Men betalningen är däremot något jag tvivlar på är helt anonymt.

Jag kommer att betala med kort då jag är under 18 och då står det "VUXEN" som mottagare. Jag hat kontaktat support men jag fick inget bättre svar än att det borde stå något annat. 

Har du beställt här tidigare skulle jag gärna veta hur det gick till
Tack:)
Sorry för sent svar. Från Vuxen har jag inte handlat men däremot från Joyland. Jag kan säga att paketet var anonymiserat och när jag kollade mitt konto så har jag för mig att även transaktionen var anonymiserad.

Paypal har jag för mig inte gillar vuxensaker när det kommer till sex och därför inte accepterar att människor använder deras service för sådant. Men jag kan minnas fel.

En bra sak att veta i Sverige är att det inte finns någon som helst åldersgräns för varken porr eller vuxenleksaker även om det är femtonårsgräns på faktiskt samlag. Även om det finns moraliserande makter som anser att staten har saker att göra i folkets bokhyllor och sängkammare, något jag verkligen inte kan stödja. Det finns inga belägg för att porr, gangsterrapp eller datorspel skulle göra barn mer benägna att begå våldshandlingar även om det återigen finns de som ljuger och påstår motsatsen, när de själva förmodligen också kollar porr, särskilt i karantäntider.

"De som utger sig själva för att vara mer moraliskt rättfärdiga än vad de i verkligheten är, är antagligen de som har flest skelett i garderoben"-anonym forumanvändare på ett annat forum. Jag vill gärna mena att det låter ganska rimligt det citatet, titta bara på vissa präster och vissa politiker vilka skandaler som blossat upp. För att inte nämna den ökända "kapten klänning".