Forumet - Beställa hem maträtter/matvaror

Beställa hem maträtter/matvaror

620 1 17
Ramlade över en blogg där beställande av mat höjdes till skyarna i ett (antagligen sponsrat) inlägg. 
Har aldrig testat själv men det låter ju väldigt bekvämt. Speciellt om man har småbarn eller andra problem. Tänk vad tid man skulle spara. Brukar beställa hem djurmat och det är ju himla bekvämt. 

Spana också in:

Brukar laga all mat själv från grunden därför då vet jag vad jag stoppar i munnen och vad som hamnar i magen. Föredrar ex enbart svenskt kött och vem vet vad det är för lågpriskött som företagen använder. Dessutom tappar mycket av råvarorna ex både gönsaker och potatis mycket av näringsämnena när det legat tillagat en stund. Nylagat och fräscht är vad både jag och mina husdjur föredrar. Undantag är ex pizza som jag antingen äter direkt på pizzeria eller kör hem själv kortaste vägen hem.

stoner: Brukar laga all mat själv från grunden därför då vet jag vad jag stoppar i munnen och vad som hamnar i magen. Föredrar ex enbart svenskt kött och vem vet vad det är för lågpriskött som företagen använder. Dessutom tappar mycket av råvarorna ex både gönsaker och potatis mycket av näringsämnena när det legat tillagat en stund. Nylagat och fräscht är vad både jag och mina husdjur föredrar. Undantag är ex pizza som jag antingen äter direkt på pizzeria eller kör hem själv kortaste vägen hem.
Fick känslan av att det var leveranser av matvaror tråden handlade om, men när jag kollade så verkar den ta upp båda. Men hur ställer du dig till att få mat levererad hem, istället för att köpa matvarorna på affären?

aristoteles: Fick känslan av att det var leveranser av matvaror tråden handlade om, men när jag kollade så verkar den ta upp båda. Men hur ställer du dig till att få mat levererad hem, istället för att köpa matvarorna på affären?
Nu bor jag iof sig på landet så det är väldigt lugnt härute så jag tycker faktiskt att det är roligt att flyta runt i affärerna och shoppa och leta extrapriser på mat och snacka med folk.
Undviker iof sig att handla "lönefredagen" i slutet av varje månad.

Men som svar på din fråga - nej, jag vill inte få mat hemörd. Möjligtvis om jag bleve akut sjuk med hög feber och inga släktingar eller kompisar skulle kunna köra hem (ut) mat till mig. Men då är det ju en akutsituation där det står och faller på om jag ska svälta eller inte.