Forumet - bestäm mitt öde, kära umare

bestäm mitt öde, kära umare

2253 1 57

har två st boenderbjudanden och jag vet inte vilken jag ska välja

1: fördelar: rum i korridor. snäll kille. lämnar kvar sina nya möbler till mig. får bo där gratis över sommaren om jag inte har hittat jobb. han valde mig över flera andra, och vi är lite vänner. boendet ligger centralt
nackdelar: smutsig korridor, såg ovårdat ut i köket. dusch och tvättstuga ligger i källare. (dyrare hyra)

2: fräsch lägenhet. 10 min med buss från stan. delar det med en annan tjej, som jag kommer väldigt bra överens med. blev vald över ca 7 andra som kollade på boendet.  ligger i ett lugnt område. (billigare hyra)
nackdelar: kmr behöva busskort, + betala hyra över sommaren. omöblerat

Spana också in:

Jag tycker korridorer har ett onödigt dåligt rykte iaf, det är bara trevligt att kunna tjöta och kanske supa  med goa människor emellanåt.  Det är faktiskt mer fördelar än nackdelar tycker jag själv.

MVH: Han som nyss kastade ut någons odiskade stekpanna genom balkongdörren men som
ändå står fast vid sin åsikt


dazed: älv.
vad röstade du? tänker att det är mkt praktiskt med det där med möbler. kan knappt bära 1 pall och vill inte heller betala för möbler och möbelgubbar när det finn sandra  alternativ.
dazed: Är klart att jag skall klubbverka nu förövrigt
yesss! vi ses alltså imorgon? de frågade mig om dig när jag var där sist

kukoxo: vad röstade du? tänker att det är mkt praktiskt med det där med möbler. kan knappt bära 1 pall och vill inte heller betala för möbler och möbelgubbar när det finn sandra alternativ.
Jag röstade inte då jag tyckte det var svår avvägning jag försökte ge råd/upplysning utan att riktiga kunna ställa mig bakom ett enskilt alternativ.
Vart ligger boende två?

kukoxo: yesss! vi ses alltså imorgon? de frågade mig om dig när jag var där sist
Nja jag börjar nästa vecka tror jag bestämt. Jag frågades om uttalet av ditt namn jag sa självsäkert :"ja... det är väl så jag säger det också iaf"
Känns som ett bra gäng, både dom man träffat förut och det övriga folket.

jag borde ej ha nämnt kön märker jag. som jag förstår det nu så tror flera att nr1 är desperat och vill ligga. jag kommer knappt träffa människan, och det var inte en sån stämning. 

fack u fördomar :((( TÄNK PÅ CASHEN 


shatter:
ahh, du kanske ska köra på det då? hur länge planerar du att bo där? 
ja! jag funderar på det. minst 6 mån iaf!