Forumet - Bestulen på plagg i tvättstugan

Bestulen på plagg i tvättstugan

1336 0 50
Alltså blir gaaaleeen.. först var det ett underställ (typ långkalsonger) och ett långt linne som försvann, jag satte upp lappar att jag vill ha tillbaka detta, ingen har kommit och plingat på eller lagt tillbaka det i tvättstugan. Trodde att någon hade snott av misstag men nu har jag även märkt att underkläder är borta, alltså... ÄCKLIGT. Vad ska jag göra? Kontakta hyresvärden eller? :S

Spana också in:

Moonlight Sonata:

Men folk ska ju inte kunna gå in där medan du tvättar, cp.


Inte direkt som att man kan hindra folk, alla har ju nycklar?[confused] Ofta hon ska sitta och vakta i tvättstugan medans kläderna tvättas och torkas. Cp.

Lounge fact:

Ja typ 75 % av alla som bor här är ensamstående medelålders män, alltså..


............[shake] ew
Lounge fact:

Lol? Vi har ett torkrum där alla hänger sina färdigtvättade kläder, dessa hänger oftast kvar även in på andras tvättider, cp.


Ja, men hänger dom kvar på andras tvättider får man väl skylla sig själv. Sedan att folk är efterblivna och tar andras kläder ändå är ju en annan sak.
Aja ringde hyresvärden.. fanns väll inte så mycket han kunde göra. De jag misstänker har snott/råkat få med sig (de hade tre tvättider före och efter mig) är några som bor i källaren som de haft lite problem med. Jag ska fråga dem om jag ser dem, han skulle höra lite men tror inte att de kommer ge någonting om de medvetet snott någonting. Vilket är sant iofs.. men ah. De har inte tidigare haft sånna här problem så det var väll inte direkt någonting att göra åt.
Moonlight Sonata:

Men folk ska ju inte kunna gå in där medan du tvättar, cp.


Är ju olika system överallt. Här är det flera olika grupper i samma tvättstuga, alltså kan flera boka samma pass och man får då två tvättmaskiner var + torkrum/tumlare. Då kan man utan problem gå in i ett torkrum eller öppna en tvättmaskin som är klar och plocka åt sig lite kläder som tillhör någon annan om man nu känner för det.