Forumet - Besvär i underlivet, 16 år

Besvär i underlivet, 16 år

1443 1 3
Hej!
Jag är 16 år och har haft pojkvän i snart ett år, använde p-piller i början men jag blev väldigt nedstämt o ledsen, hade även svårt att komma ihåg tabletterna. Har haft p-ring i snart ett halvår och de har funkat bra tills kanske en månad eller två tillbaka. (Jag tror att de beror på p-ringen) Mitt underliv har iallafall blivit väldigt känsligt, torrt, och skört.. Jag får sprickor (som små röda streck) på många olika ställen i slidan under sex, när jag stoppar i tampong. Jag tvättar mig inte med tvål, inte för ofta, har bara sex om jag har lust och är våt. Vad kan jag göra? Vill inte sluta med p-ring eftersom det är så himla smidigt! Kan även lägga till att jag behandlat för svamp en gång, men även känt att den kommit tillbaka lite hit o dit... Snälla är det någon som har upplevt samma eller har koll! Väldigt tacksam för svar!

Anna3214:
Ja jag ska nog göra det! Jag var där för ett tag sen, o hon var väldigt otrevlig o frågade inte någonting hur jag mådde eller om allt fungerade med ringen.. Så hade inte någon värst lust o ta upp det! Men ska boka tid o hoppas på att jag får en annan tant! ;)
Skäll på henne då, det är ju ett problem för dig och hon jobbar ju ändå på en ungdomsmottagning där man tar sig an sådana här problem! Blink