Forumet - besvara 3 frågor och loq analyserar er personlighet

besvara 3 frågor och loq analyserar er personlighet

11202 3 197

alltså, såhär va. jag gillar att analysera saker och jag vill ha nåt kul att göra. så svara ärligt på frågorna nedan så gör jag mitt bästa för att analysera dig utifrån mitt perspektiv. shoot!

1. tänk dig att du dör. 
hur vill du helst att dina a) vänner b) kollegor c) familj ska minnas dig?

2. du hamnar på en ödeö. 
vilka tre saker önskar du att du har med dig?

3. om du fick makten att förändra en sak - vad som helst i hela världen - vad och varför? (tänk relativt realistiskt)

1. tänk dig att du dör. hur vill du helst att dina a) vänner b) kollegor c) familj ska minnas dig? a) som den jag har varit b) som den jag har varit c) vill inte att de ska minnas mig om jag har misslyckats med att göra dem stolta. Rodnar

2. du hamnar på en ödeö. vilka tre saker önskar du att du har med dig? sällskap (på gott ont såklart), mat, dryck 

3. om du fick makten att förändra en sak - vad som helst i hela världen - vad och varför? Åh, jag vet inte. förbjuda vinstdrivande företag inom välfärden kanske         

1. Jag skulle vilja att mina vänner minns mig, då jag tar för givet att min familj minns mig ändå :) och kollegorna skiter jag egentligen i om jag dock inte står någon nära av dem.

2. En vän, eller egentligen spelar det ingen roll vem bara jag har nån att prata med så jag inte blir koko och börjar snacka med en kokosnöt. Mat, typ nån låda med all möjlig livsmedel. Dricks vatten, i en stor bunke eller nåt annat.

3. Svälten. Vet att det verkar lite uppenbart och att många säger så, men jag menar det. 

S3ON: 1. tänk dig att du dör. hur vill du helst att dina a) vänner b) kollegor c) familj ska minnas dig? a) som den jag har varit b) som den jag har varit c) vill inte att de ska minnas mig om jag har misslyckats med att göra dem stolta.

dessa svar var inte tillräckligt utförliga för att jag ska kunna göra en ordentlig analys eftersom de två första var likadana och som sagt ej så utförliga, men jag kan ändå konstatera att du värderar genuinitet högre än att hålla en image. du vill vara genuin och rak, du skäms inte över dig själv utan föredrar att du (eventuellt) blir illa omtyckt på sanna grunder än omtyckt på falska grunder. du tar inte karriären på dödsallvar, för dig är det ditt eget mående och din lojalitet gentemot dig själv som är viktigast i livet. du bryr dig inte så mkt om hur folk uppfattar dig generellt, men när det gäller din familj ställer du högre krav på dig själv. jag tolkar det som att du känner större press från din familj än dina vänner och kollegor. 

S3ON: 2. du hamnar på en ödeö. vilka tre saker önskar du att du har med dig? sällskap (på gott ont såklart), mat, dryck
du tänker praktiskt, du är en sådan som inte flippar ur över konflikter utan kan lösa dem och göra det bästa utav situationen. du är lugn, sansad och lever i nuet.
S3ON: 3. om du fick makten att förändra en sak - vad som helst i hela världen - vad och varför? Åh, jag vet inte. förbjuda vinstdrivande företag inom välfärden kanske
du är en solidarisk person som värderar gemenskap före individualism. du är osjälvisk, och du är realist på det sätt att du inte ser människan som god och rationell utan tror att det krävs strukturella förändringar för att samhället ska fungera. du litar inte helt och hållet på människans förnuft då du upplever att den alltför ofta kan styras av girighet. detta är något som du ser som grund till många av världens problem. du tänker ofta politiskt och vill se förändring, men du upplever inte dig själv ha varken ork, lust eller kunskap nog att engagera dig. (btw, tar av mig freudglasögonen nu och säger HjärtaHjärtablev mkt glad över detta svar)

Spana också in:


loquor: dessa svar var inte tillräckligt utförliga för att jag ska kunna göra en ordentlig analys eftersom de två första var likadana och som sagt ej så utförliga, men jag kan ändå konstatera att du värderar genuinitet högre än att hålla en image. du vill vara genuin och rak, du skäms inte över dig själv utan föredrar att du (eventuellt) blir illa omtyckt på sanna grunder än omtyckt på falska grunder. du tar inte karriären på dödsallvar, för dig är det ditt eget mående och din lojalitet gentemot dig själv som är viktigast i livet. du bryr dig inte så mkt om hur folk uppfattar dig generellt, men när det gäller din familj ställer du högre krav på dig själv. jag tolkar det som att du känner större press från din familj än dina vänner och kollegor.
har typ inga vänner eller kollegor, så har svårt att sätta mig in i hur det skulle vara på riktigt, kan enbart gissa egentligen. Rodnarloquor: 1. tänk dig att du dör. 
hur vill du helst att dina a) vänner b) kollegor c) familj ska minnas dig?
a) Precis som jag faktiskt är. Finns ingen poäng att ha vänner om man inte så småningom visar sig som man är för dem. b) Har inga kolleger så har svårt att tänka mig in i situationen (och mitt "kall" är ett yrke utan egentligen kollegor). Men utgår ifrån/gissar att jag hade velat uppfattas så som jag hade framställt mig för dem. c) Emotionellt, oavsett hur felaktigt det var. 

loquor: 2. du hamnar på en ödeö. 
vilka tre saker önskar du att du har med dig?
Jag antar att det är tråkigt att säga något som kan ta en därifrån, så: 1) Någon filosofisk/existentiell bok2) Sällskap 3) Något stimulerande. 

loquor: 3. om du fick makten att förändra en sak - vad som helst i hela världen - vad och varför? (tänk relativt realistiskt)
Införandet av att allmänt internationellt välfärdssystem. Det skulle lösa mängder med andra frågor som följdmässiga konsekvenser. Det skulle med politisk vilja så småningom kunna vara realistiskt.

mynona: a) Precis som jag faktiskt är. Finns ingen poäng att ha vänner om man inte så småningom visar sig som man är för dem. b) Har inga kolleger så har svårt att tänka mig in i situationen (och mitt "kall" är ett yrke utan egentligen kollegor). Men utgår ifrån/gissar att jag hade velat uppfattas så som jag hade framställt mig för dem. c) Emotionellt, oavsett hur felaktigt det var.
du är inte nån som bryr dig om ytliga bekantskaper, utan föredrar ett par få nära vänner före många ytliga. du har inget stort behov av sällskap utan trivs bra även på egen hand, så du är ganska självständig. du vill vara sann mot dig själv och mot andra, och du viker dig inte för andras förväntningar på dig. du bryr dig om vad andra tycker om dig, men inte på det sätt att du anpassar dig efter dem och försöker framstå som något du inte är, utan snarare av nyfikenhet. 

mynona: Jag antar att det är tråkigt att säga något som kan ta en därifrån, så: 1) Någon filosofisk/existentiell bok2) Sällskap 3) Något stimulerande.
det är inte tråkigt, du ska svara som du vill. men okej, tredje saken var lite svåranalyserad så du får ursäkta om detta blir lite lamt. du ser till att ta de tillfällen du får till att samla kunskap och utvecklas, oavsett omständigheter. du tycker också om att använda denna kunskap för att reflektera med andra, dvs. att du gärna delar med dig och bollar idéer med någon annan. du ser ett sådant utbyte som ytterligare ett sätt att utvecklas. vilken situation du än hamnar i så finner du något lärorikt i det och ser till att skrapa fram allt du kan få ut av det.

mynona: Införandet av att allmänt internationellt välfärdssystem. Det skulle lösa mängder med andra frågor som följdmässiga konsekvenser. Det skulle med politisk vilja så småningom kunna vara realistiskt.
du tänker stort och brett. för dig är det viktigt med rättvisa, rättvisa i din mening handlar främst om jämlikhet. du ser världens länder som ett och samma fält, du ogillar idén om nationsgränser och stater då du anser att de bidrar till ett kortsiktigt och begränsat tänk som skapar problem i världen. du är en visionär och du ser mer möjligheter än hinder, men lyckas ändå förhålla dig realistiskt till dessa.

1. Tänk dig att du dör. Hur vill du helst att dina A) Vänner B) Kollegor C) Familj ska minnas dig?

Svarar på alla punkterna samtidigt, har inte olika svar på dessa. Jag vill att folk skall minnas tiden de har spenderat med mig som positiv och gärna något som de har fått ut något av. Några mer specifika tankar än så har jag nog inte. 

2. Du hamnar på en öde ö. Vilka tre saker önskar du att du har med dig?

Min gitarr, en bra kniv och en rulle riktigt bra snöre. 

3. Om du fick makten att förändra en sak - vad som helst i hela världen - vad och varför? (tänk relativt realistiskt)

Se till så att alla har rätt att göra vad de vill med sin egen kropp så länge det inte direkt skadar någon annan. 


loquor: du är inte nån som bryr dig om ytliga bekantskaper, utan föredrar ett par få nära vänner före många ytliga. du har inget stort behov av sällskap utan trivs bra även på egen hand, så du är ganska självständig. du vill vara sann mot dig själv och mot andra, och du viker dig inte för andras förväntningar på dig. du bryr dig om vad andra tycker om dig, men inte på det sätt att du anpassar dig efter dem och försöker framstå som något du inte är, utan snarare av nyfikenhet.
Helt riktigt. Kvalitet före kvantitet i stort sett. Ja jag älskar analyser men att strunta i andras förväntningar om de inte stämmer överens med mina egna är en oreflekterad självklarhet för mig

loquor: det är inte tråkigt, du ska svara som du vill. men okej, tredje saken var lite svåranalyserad så du får ursäkta om detta blir lite lamt. du ser till att ta de tillfällen du får till att samla kunskap och utvecklas, oavsett omständigheter. du tycker också om att använda denna kunskap för att reflektera med andra, dvs. att du gärna delar med dig och bollar idéer med någon annan. du ser ett sådant utbyte som ytterligare ett sätt att utvecklas. vilken situation du än hamnar i så finner du något lärorikt i det och ser till att skrapa fram allt du kan få ut av det.
Ja, men jag tänkte att frågan punkteras och undviks på det sättet om dess syfte är att urskilja vad man värderar mest. Så är det nog. Kan vara för frånvarande ibland för att utöva teorin i praktiken ibland dock. 

loquor: du tänker stort och brett. för dig är det viktigt med rättvisa, rättvisa i din mening handlar främst om jämlikhet. du ser världens länder som ett och samma fält, du ogillar idén om nationsgränser och stater då du anser att de bidrar till ett kortsiktigt och begränsat tänk som skapar problem i världen. du är en visionär och du ser mer möjligheter än hinder, men lyckas ändå förhålla dig realistiskt till dessa.
Ja, jämlikhet i betydelsen lika utgångspunkt och grundläggande behov tillgodosedda. Stämmer ganska väl! 

Diamond: 1. Jag skulle vilja att mina vänner minns mig, då jag tar för givet att min familj minns mig ändå :) och kollegorna skiter jag egentligen i om jag dock inte står någon nära av dem.
att du inte bryr dig om dina kollegor minns dig överhuvudtaget tyder på att din karriär inte är särskilt viktig för dig. du är en sådan som jobbar för att leva, inte lever för att jobba. 

Diamond:
Jag skulle vilja bli ihågkommen som den som liva upp stämningen i svåra tider eller på regniga dagar, den med den udda humorn men som fick alla att skratta. Den med det extremt högljudda och konstiga skrattet.
för dig är det viktigt att ha kul, och du bryr dig om att andra ska ha det också. du gillar att umgås i stora sällskap och tenderar att vara 'jokern' i sällskapet, den som bjuder på sig själv och ser till att stämningen är på topp. du trivs i den rollen. du tycker ofta andra tar sig själva på för stort allvar, och tycker livet handlar mer om att njuta än att jobba ihjäl sig.
Diamond: 2. En vän, eller egentligen spelar det ingen roll vem bara jag har nån att prata med så jag inte blir koko och börjar snacka med en kokosnöt. Mat, typ nån låda med all möjlig livsmedel. Dricks vatten, i en stor bunke eller nåt annat.
du tycker sällskap är viktigt, och du ogillar att vara själv. du är beroende av andra för att må bra. du tänker praktiskt och i svåra situationer vill du snabbt ta dig ur dem. du har svårt för situationer du inte kan kontrollera.

Diamond: 3. Svälten. Vet att det verkar lite uppenbart och att många säger så, men jag menar det.
detta är (tyvärr) ganska intetsägande eftersom de allra flesta är överens om att de fundamentala behoven bör tillgodoses. 

1. tänk dig att du dör. hur vill du helst att dina a) vänner b) kollegor c) familj ska minnas dig?

spelar ingen roll.

2. du hamnar på en öde ö. vilka tre saker önskar du att du har med dig?

en bro till civilisationen, ett flygplan, en pilot som är bra på att flyga
eller ett mansion, en säng och oändligt med bärs och snacks

3. om du fick makten att förändra en sak - vad som helst i hela världen - vad och varför? (tänk relativt realistiskt)

att alla va lite snällare


loquor: alltså, såhär va. jag gillar att analysera saker och jag vill ha nåt kul att göra. så svara ärligt på frågorna nedan så gör jag mitt bästa för att analysera dig utifrån mitt perspektiv. shoot!

1. tänk dig att du dör. 
hur vill du helst att dina a) vänner b) kollegor c) familj ska minnas dig

2. du hamnar på en ödeö. 
vilka tre saker önskar du att du har med dig?

3. om du fick makten att förändra en sak - vad som helst i hela världen - vad och varför? (tänk relativt realistiskt)

1. Intelligent och betydelsefull. Någon som inte var som alla andra. Någon som gjorde skillnad. 

2. En sjukt cool bungalow med allt man kan vilja ha, lite skönt folk, så jag kan stanna där länge och ta det lugnt. Slutligen en helikopter att flyga hem med när jag tillslut längtar hem.

3. Skulle göra så att alla länder och medborgare runt om i världen hade samma kunskap och synsätt som ett land som Sverige har. Kunskap och utbildning så att man själva kan bygga upp ett stabilt fungerande land. Samma synsätt som tror på mänskliga rättigheter, jämställdhet och fred. Skulle förhindra en hel del krig och mänskligt lidande. 
  

Buddah: 1. Tänk dig att du dör. Hur vill du helst att dina A) Vänner B) Kollegor C) Familj ska minnas dig?

Svarar på alla punkterna samtidigt, har inte olika svar på dessa. Jag vill att folk skall minnas tiden de har spenderat med mig som positiv och gärna något som de har fått ut något av. Några mer specifika tankar än så har jag nog inte.
för dig är det viktigt att göra skillnad. detta innebär inte att du är en revolutionär typ som vill förändra världen, men du vill att din närvaro ska spela roll. för dig är det inte bara viktigt att du gör ett bra jobb på din arbetsplats, du vill också att jobbet ska uppmärksammas och du vill gå framåt. du drivs av den skillnad du gör både i vänskaps- och familjerelationer och på arbetsplatsen, och om du slutar känna att du bidrar kommer du må dåligt och känna en slags meningslöshet. din största drivkraft är således att göra skillnad, både inom dig själv men också för din omgivning. det är främst när du lyckas göra skillnad och ser resultaten som du mår som bäst.

Buddah: 2. Du hamnar på en öde ö. Vilka tre saker önskar du att du har med dig?

Min gitarr, en bra kniv och en rulle riktigt bra snöre.
du är estetiskt lagd och gillar att pyssla med kreativa saker. det är din 'undanflykt', det är ditt sätt att se förbi det dåliga i vardagen. detta gäller i huvudsak musik, och du kan inte tänka dig ett liv utan det. du gillar att ta dig an nya projekt och är inte rädd för att pröva dig fram. du ser lösningar och är resultatinriktad, och du brukar ofta ta ledarrollen när du arbetar i grupp för att du själv och de i din närhet anser att du är bra på att lösa problem. om du mår dåligt distraherar du dig själv, du är inte den som gråter ner dig. du försöker helt enkelt att tänka på annat och "trolla bort" dina bekymmer istället för att må dåligt över dem. 
Buddah: 3. Om du fick makten att förändra en sak - vad som helst i hela världen - vad och varför? (tänk relativt realistiskt)

Se till så att alla har rätt att göra vad de vill med sin egen kropp så länge det inte direkt skadar någon annan.
din bild av rättvisa är individualistiskt lagd. du ser överlag människan som rationell och har en positiv syn på den, då du förlitar dig på att människor generellt sett har ett gott omdöme. det är viktigt för dig att ingen stampar på din integritet, du vill kunna ha kontroll över dig själv, dina känslor och ditt eget liv. du har svårt för moraliserande och tycker att folk bör sköta sina egna liv istället för att kritisera andras. 

1. tänk dig att du dör. hur vill du helst att dina a) vänner b) kollegor c) familj ska minnas dig?

2. du hamnar på en ödeö. vilka tre saker önskar du att du har med dig?

3. om du fick makten att förändra en sak - vad som helst i hela världen - vad och varför? (tänk relativt realistiskt)

1. har ingen av dem.
2. telefonen, mobil radio och tv,hatt ((mot solen)
3.ta bort barnbidraget
Spännande

1. tänk dig att du dör. hur vill du helst att dina a) vänner b) kollegor c) familj ska minnas dig?

A) Mina vänner ska minnas mig som den där skojfriske killen som alltid ställde upp.
b) hmm dem kollegor som jag inte betraktar som vänner får minnas mig som dem vill.
c) Den Lite annorlunda killen som var lite svår, men som dem älskade så mkt för hur han faktiskt var.

2. du hamnar på en ödeö. vilka tre saker önskar du att du har med dig?
En vän.
en yxa.
ett munspel.

3. om du fick makten att förändra en sak - vad som helst i hela världen - vad och varför? (tänk relativt realistiskt)

uuh, vad jobbigt. vad som helst i hela världen realistiskt? 

Skulle vilja påverka/ändra den allmänna människosynen till att vara något mer öppensinnad samt respektfull/vänliga till sina medmänniskor.