Forumet - Besvikelser

Besvikelser

615 0 38
Min största besvikelse måste vara Operation Flashpoint: Dragon Rising.
Jag hade tyvärr ingen aning om att Codemasters hade tjing på varumärket Operation Flashpoint, och förväntade mig en mycket efterlängtad uppföljare. Men oj vad besviken jag blev.
Tacka vet jag Armed Assault, go Bohemia!

Berätta om dina stora spelbesvikelser. [smile]

Spana också in:

Lindblom:

tänkte på bakelser. blev besviken.


tänkte på någon rolig. blev besviken xD

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Låst av idiot:

Va? Varför är de besvikelser?


Dragon age har ingen konstistens.. Början är rolig att spela, men sen tappar den allt, tills man är i slutet. I termer av berättelsestruktur saknar ME2 hela akt 2, medans den i dragon age inte ger konstistens och Me2 är märkvärt sämre i ettan på flera punkter. Bl.a blev jag besviken på att man inte kan utforska the citadel längre, och massor av detaljer är helt meningslösa, som att en stor del av spelet är gjort för att utforska planeter efter råvaror, som du kan vara helt utan. All möda du lägger ner på det, så är spelet slut. Det är värre än dragon age.

Inget tar Final Fantasy XIII i besvikelse, dragon age och me2 känns som årets spel i jämförelse. (Vilken många ser det som, men Me2 och FFXIII är en kränkning av intelligens)
Grohl:

Min största besvikelse måste ha varit Assassins Creed 2. Enligt mig är det tråkigt från första början. Hade förväntat mig mycket mer, men ack.


Assassins Creed är bara en sjukt dålig nytappning av Prince of persia. Jag blev sjukt besviken och sålde det efter att bara ha spelat någon timme sammanlagt.
Min största besvikelse?... HA måste vara Baroque! Jag var aldrig intresserad av spelet men jag köpte det ändå för jag ville testa något nytt... Första två timarena var helt okej MEN.... Sen när jag klarade första banan så blev jag ass besviken! Jag hamnade på le1 igen! Först så trodde jag det var ett skämt så jag klarade andra nivån men samma sak hände igen! Jag blev ass BESVIKEN, så nu ligger den i ett hörn och samlar en masa dam...

Jag skäms faktiskt för att jag köpte det[blush]
Comman & conquer 4

Visst, ändra ett koncept ni behållt i 15 år och "testa nåt nytt" inför the grande finale. För i helvete! Rip off från en massa spel, som Company of Heroes och World in Conflict (när det kommer till spelstilen). Vad var det för fel på att bygga baser, pumpa trupper, samla tiberium och mosa fiender?
Comman & conquer 3 är det mest överraskande bra spel jag spelat och online är det kickass, men detta var tragiskt dåligt. Som AVGN skulle sagt "What where they thinking!"
Och slutet! OMG, they're not even trying. Tusentals anställda, miljoner fans och de avslutar serien med att säga "tack för pengarna" luta oss framåt och lägga en rejäl sats i röven på oss.

Jävla svin. Hata EA.
C&C III var för mig en riktig besvikelse, så mycket pixlar och gröt att man fan inte kunde sära på någonting, alla enheter flöt ihop till en smörja och fan att jag orka hålla på med sånt,lirade väl en kvar skulle jag tro om nu ens det, var en storspelare av föregångaren men nä, fan vilken besvikelse.

Den näst största besvikelsen var nog Age of Mythology, ingen spelkänsla för fem öre, tänkte mig att det skulle vara roligt med mycket historia och sånt men ack så fel jag hade, allt var så sjukt obalanserat från mot hur det är i Age of Empire spelen,