Forumet - besviken

besviken

1605 0 41
hjälp jag gjorde ett misstag.. jag tog 100kr till min mobil från min pappa..jag tänkte fråga honom..men jag blev rädd och gjorde det inte..det var fel gjort av mig och jag är väldigt ledsen över det..han sa att han blev väldigt besviken på mig och att jag inte kommer få prata med killen som jag skulle ringa till längre..pappa kommer tala om detta för min mamma naturligtvis också..och båda två kommer förbjuda mig och vara besvikna på mig och dom kommer aldrig lita på mig mer
men jag gjorde ju fel..förlåt.!!. Jag vet inte vad jag tänkte med, inget..jag var bara en egoist som bara tänkte på att prata med min älskling FÖRLÅT..
jag vet inte vad jag ska göra.. jag gjorde fel, jag brukar inte göra fel, men just nu gjorde jag något väldigt dumt och jag är så ledsen över det. Jag skulle frågat pappa om jag fick ta 100 kr men ja gjorde de inte. Och han frågade om jag hade gjort de men jag sa nej. Och sedan hittade han kvittot. Skit. Allt blev fel, jag blev rädd och osäker, för att han bara förbjuder mig att prata med killen jag gillar, därför frågade jag inte om pengar. Jag vet att det var helt fel och jag erkänner det och jag gör vad som helt för att gottgöra det igen.
snälla hjälp mig lite, mår sjukt dåligt över misstaget jag gjorde[cry]
Nintendo:

Betala tillbaka då?


ja det är klart jag ska göra, och det sa jag till honom.
men problemet är att jag pratade med killen på kvällen och min pappa hatar när jag pratar med denna kille och nu kommer dom båda förbjuda mig att prata med honom. jag vet inte avd jag ska göra, jag vet att jag gjorde fel. och jag vill inte att de förbjuder mig att prata med den jag gillar bara för att jag gjorde ett idiotiskt misstag[sad]

Spana också in:

Woho:

Känns som att ett hederligt 'skyll dig själv' passar situationen på ett exeplariskt vis.


ja, jag vet att jag kan skylla mig själv, eftersom de jag gjorde var fel jag vet det. ja tänkte inte alls. Jag ångrar mig så himla mycket. mår skit och det ska jag göra, behöver bara några saker som kan ge mig en sak att tänka på att säga till dom, för att de inte ska förbjuda mig att prata med killen. För jag vet de jag gjorde var helt fel men jag ska betala tillbaka. Alla gör väl misstag ibland..jag gör inte ofta misstag, faktiskt första gången jag gör såhär..
Mmh, men dina föräldrar är inte helt oskyldiga i sammanhanget heller. Om de öppet visar ogillande och förbjuder dig att prata med din pojkvän så är det väl ganska så förväntat att du gör något desperat. Cause and effect.
Det du gjorde var fel, men om de inte kan se sin del i det hela så är de idioter, och du borde ha mindre dåligt samvete.
hannnah:

ja tycker inte det där var ett idiotiskt misstag. alla gör fel och ditt fel var ganska lindrigt tycker jag. vet snor inte lite pengar då och då av sina föräldrar? jag gör [blush] ibland. tycker de borde räcka att du betalade tillbaka.


okej problemet är att min pappa frågade mig om jag hade tagit pengar från honom och jag sa nej, för att jag blev rädd tror jag att han skulle bli arg. men sedan hittade han ett kvitto på Telia refil och visste att jag hade tagit pengar från honom då..han blev jätte arg och besviken och sa att han aldrig mer kunde lita på mig och att han skulle prata med min mamma om detta. Han sa att jag var en tjuv och att jag skulle dra åt helvete och att han trodde jag var en snäll flicka..
pappa och mamma gillar inte att jag pratar med killen jag älskar. Dom är rasistiska iaf min pappa. Dom kommer säkert förbjuda mig att prata med honom. jag gjorde ett misstag bara..
Miceparade:

Om de öppet visar ogillande och förbjuder dig att prata med din pojkvän så är det väl ganska så förväntat att du gör något desperat. Cause and effect.
Det du gjorde var fel, men om de inte kan se sin del i det hela så är de idioter, och du borde ha mindre dåligt samvete.


ja[sad] det var inte meningen att göra så, men jag tänkte inte klart. Min pappa förbjuder mig att prata med honom, han får inte ens ringa till mig o prata till min mobil..så jag brukar ringa på natten när han sover. Men han har vaknat och kommit på mig och då blev det ett jävla liv[sad]
Postorderhoran:

fattar ej problemet, du tog peng av pappa.
Ge tillbaka peng till pappa så är det dina egna pengar du bränt + du tar ansvar och lämnar tillbaka sådant du stulit. win/win.


ja har inga pengar det var därför jag tog pengar från pappa. Men jag sa fixa fram det så snabbt som möjligt
upponer:

Han sa att jag var en tjuv och att jag skulle dra åt helvete och att han trodde jag var en snäll flicka..
pappa och mamma gillar inte att jag pratar med killen jag älskar. Dom är rasistiska iaf min pappa. Dom kommer säkert förbjuda mig att prata med honom. jag gjorde ett misstag bara..


låter ej som om dina föräldrar är så jättesnälla måste jag påstå, kanske borde prata allvar med dom? antar att du är tonåring, dom borde ha överseende att man kanske inta alltid gör allt perfekt när man är tonåring. man ska inte ´be sitt barn dra åt helvete när den tagit 100 kronor.. även om du inte erkände.
dazed_and_confused:

säg att det är viktigt med en mobil som fungerar så du kan ringa honom om det blir en nödsituation eller liknande


hm ja om jag kunde säga det liksom.. dom har aldrig träffat killen eftersom han inte bor där jag bor och jag har inte träffat honom heller än eftersom de har förbjudit mig att träffa honom, men jag har pratat med honom i två år liksom så jag känner honom rätt så bra nu. men min pappa tror inte på, han säger att jag är dum och går på de..och att han bara driver med mig. MEn snälla man driver inte med någon för så lång tid[sad]
hannnah:

man ska inte ´be sitt barn dra åt helvete när den tagit 100 kronor.. även om du inte erkände.


nä det ska man inte göra. Men han är väldigt hård mot mig när det gäller denna kille. Han har sagt till mig att sluta med denna kille väldigt länge nu men jag har inte lyssnat på honom eftersom jag gillar denna kille väldigt mycket och jag vill gärna träffa honom.. jag ska väl inte lyssna på vad min pappa säger om det? jag ska väl lyssna på mitt hjärta? o tänka lite noggrannare om saker o ting vad jag gör..
upponer:

jag ska väl inte lyssna på vad min pappa säger om det? jag ska väl lyssna på mitt hjärta? o tänka lite noggrannare om saker o ting vad jag gör


neej..varför gillar dina föräldrar inte denna kille? lyssna på hjärtat, och ja kanske fråga om du får låna en hundring istället för att låna utan å fråga[smile]
upponer:

Min pappa förbjuder mig att prata med honom, han får inte ens ringa till mig o prata till min mobil..så jag brukar ringa på natten när han sover.


upponer:

Men han är väldigt hård mot mig när det gäller denna kille.


Din pappa är dum i huvet om han inte fattar att det är SJÄLVKLART att du kommer bryta mot någon regel om han förbjuder dig saker på det viset.

upponer:

jag ska väl inte lyssna på vad min pappa säger om det? jag ska väl lyssna på mitt hjärta? o tänka lite noggrannare om saker o ting vad jag gör..


Det du borde göra är att försöka förstå varför din pappa säger det han säger ang. killen, och fråga dig om det ligger någon sanning i det. Du borde också fråga dig själv vad det är med den här killen som du tycker är värt mer än en god relation till dina föräldrar.
Om din pappa inte har givit några konkreta anledningar till varför han inte vill att du ska prata med din kille så be honom om en ordentlig förklaring.
hannnah:

neej..varför gillar dina föräldrar inte denna kille? lyssna på hjärtat, och ja kanske fråga om du får låna en hundring istället för att låna utan å fråga[smile]


han gillar honom inte för att han är muslim.. och min pappa tycker inte om muslimer. Men killen som jag pratar med är hur snäll och trevlig som helst..men visst jag ska ju inte skita blankt i vad pappa säger om det..men ja känner inget konstigt med denna kille.. men eftersom jag inte träffat honom så kan man ju inte riktigt veta. så därför så vill jag gärna träffa honom och se om det är nått att ha i verkligheten. och sen om jag inte tycker om det så säger ja ju stop naturligtvis. det är ju inte svårare än så.. jag har liksom pratat med pappa o mamma om detta att jag känner honom mer än dom och att dom inte kan ta allt för givet om honom, eftersom de inte känner honom som jag gör. men de är fortfarande svårt o övertala[sad]
Miceparade:

Din pappa är dum i huvet om han inte fattar att det är SJÄLVKLART att du kommer bryta mot någon regel om han förbjuder dig saker på det viset.ja, jag menar det.. jag har sagt det till honom och förklarat allt. Att han inte kan bestämma över vem jag ska prata med och inte.. för de angår inte honom. Visst det är ju okej att han frågar vem de är jag pratar med och bryr sig, men inte att han förbjuder mig att ringa till någon som jag tycker om..

Miceparade:

Du borde också fråga dig själv vad det är med den här killen som du tycker är värt mer än en god relation till dina föräldrar.
Om din pappa inte har givit några konkreta anledningar till varför han inte vill att du ska prata med din kille så be honom om en ordentlig förklaring.


han säger att han är muslim och att de är idioter allihopa..att jag ska skita i honom nu med detsamma, bara för att han är muslim. och att han driver med mig, han säger att när han lämnar dig så kommer du ju bli helt förstörd, men du får ju skylla dig själv, jag varnar dig säger han.