Forumet - Betala för att synas mer på Facebook?

Betala för att synas mer på Facebook?

689 0 26
Facebook testar just nu ​​en ny funktion i USA där du kan betala 7 dollar för att få din bild eller ditt inlägg högst upp i vännernas feed.

Image

Fler än jag som tycker att det känns som en ganska rutten grej?

Hur mycket skulle du kunna tänka dig att betala för att synas mer på Facebook?

André Vifot Haas:

Inte ett jävla skit! (Du röstade på detta alternativ)


jag har inte facebook för att få uppmärksamhet, utan för att det är ett smidigt sätt att kommunicera med folk.
det jag berättar där skiter jag fullständigt i vem som läser o inte, pga jag vet att de som är intresserade ser det o de andra ignorerar. så är det ju ba.

Spana också in:

André Vifot Haas:

Den finns redan. Så här ser det ut på vår Ungdomar.se-sida:


Hej André!

Det är effektivare än vanligt reklam, och det är därför fb har lanserat det. I den ​här boken så går en av de som forskat kring det här hoss fb igenom varför de gör som de gör.

Enjoy!
Kulturmarxisten

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Åtta:

Skulle inte ens göra det för en företagssida eller dylikt, p.g.a. jag vill ej bidra till att detta blir normen. Jag klarar mig utan spam i mina sociala nätverk.


Om du är ett vinstdrivande företag så gör du allt som ger effekt för att öka din vinst. [smile]
Blivande_japan:

gissar att de enda personerna som skulle kunna tänka sig att betala för det är de personerna jag tagit bort från min feed


Korrekt! Det är bara företag och andra som inte kan skapa attention själva som blir tvingade att betala för att synas. Du har tagit bort vissa personer från din feed, eftersom när de hade din uppmärksamhet så var de inte så intressanta för dig.

Enligt facebook så är en vän en person som du har något gemensamt med, och som du också har förtroende för. Det syns tydligt i vad för makt vänner har över din vistelse på facebook.

Idag har vi förövrigt vän-inflation, människor är vän med personer som de knappt har någon koppling till överhuvudtaget och defintivit inte har något förtroende för.