Forumet - Bh!!!

Bh!!!

2096 0 73
Jag är tretton år och har precis varit och köpt en topp med min mamma.Hon sa typ "En sån måste du ha,det ser ju ut som en bh".Nu är jag rädd att jag aldrig kommer att få en riktig bh...Jag har mätt,och jag har tillräckligt stora för att komma i en a kupa.
Min bästis,som har mkt mindre bröst än jag har oxå börjat använda bh.Första gången jag såg den blev jag helt chockad,hon är nästan den som ligger sist i utvecklingen i klassen!En gång förra månaden frågade jag min mamma om när man ska börja med bh och då sa hon "det får vi ta om några år".Vad ska jag göra?

Spana också in:

Är det din mamma som håller i pengarna så är det hon som vet bäst. Jag har B/C-kupa och har återgått till dom där topparna man hade för 6-7 år sedan, dom fungerar finfint. Du måste inte ha en bh även om du vill. Anledningen till att du vill är att det blir en "social grej". Dina bröst kommer inte ta skada av att inte förvaras i riktig bh än på ett tag, om du har topp.
Kakaoxo:

man kan mäta sig i butiken först, i vissa butiker som lindex iaf.

och nej det är inte pinsamt, du vänjer dig snart ;)


Och tänk om den som man har tagit in i provrummet inte passar??!!Då är man ju tvungen att gå ut och hämta större/mindre storlek och sen komma in igen!