Forumet - BH:ar tänder mig....

BH:ar tänder mig....

2255 1 18
hamnade här på ungdomar.se för att jag googlade efter min lilla egenhet... hoppas kunna hitta flera som e som jag, för då gör det mig lite mindre onormal =)

Dold text: http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=274823&words=bh
Hejsan, Igår efter simträningen var jag ensam i omklädningsrummet för jag var ensam i min grupp och vi slutade tidigare. I duschen finns en dörr rakt in till tjejernas dusch som är låst men ibland glömmer någon att låsa den. Jag skulle bara gå in för att kolla hur det såg ut där(har inte varit inne där förut) och då i deras omklädningsrum låg två av de 14-15 åriga tjejernas BH framme. Konstigt nog blev jag väldigt kåt och darrig i benen. Jag kom på att jag hade mobilen med mig så jag fotograferade dem och luktade på dem(de luktade såå gott) Sedan blev det hem och runka. Nu dagen efter är jag fortfarande lika kåt bara jag tänker på det(jag kännmer tjejerna så jag har tillgång till bilder på dem så det inte bara blir runk till BH . Någon annan som råkat ut för detta?


När jag var ung och oskyldig tonårspojke så upptäckte jag att tjejers bhar kan hetsa upp mig enormt. Jag minns hur jag sprang ut på natten på konfalägert bara för att få klämma och känna på tjejernas underkläder som någon glömt ta in ifrån klädsträcket. Jag minns första gången jag stötte på en vadderad bh. Det var liksom brejking news att tjejer kunde "fuska" sig till bröst för mig. Men inte desstu mindre spännande.
Favoritgrejen var att gissa vems bh som tillhörde vem och försöka memorera storlekar =)

Nu är jag inte längre 15 och har till och med haft flera långvariga seriösa förhållanden. Men min faccination för just bhar kvarstår... Jag trodde jag skulle växa ifrån det... men jag kan fortfarande inte vara på fest hos en snygg tjej utan att rota lite i smutstvättkorgen eller rota igenom bh-lådan hos kompisar när man vattnar blommorna...

Överallt på nätet finns sidor om killar som tänder på trosor... man kan till och med köpa begangnade trosor av söta vackra kvinnor på nätet... men bh-besatta som jag verkar ingen vara... är jag så knäpp och onormal?

Spana också in:

När jag sålt bhar på tradera så har det flera ggr varit män som handlat. Undrar alltid vad som ska hända med dem sen. Känns lite euw varenda gång jag sänt iväg dem. [sad]


Din fetisch är inte skadlig för någon annan och antagligen inte så jätteovanlig.
Problemet är ju att du går igenom folks underkläder, folk som inte alls gett sitt samtyckande till det.