Forumet - Bh-storlek?

Bh-storlek?

1987 0 19
jag har svårt att hitta "rätt" kupa.. Har NU 80C men verkar vara för litet eller för stort? Själva kupan är det som är felet! Inte måttet.. Har provat A,B och C storlek.. A och B sitter brösterna för tajta och C så "väller" brösterna ut.. ;s så man får hela tiden "dra" upp bh:n så de kommer på plats.. Ska jag prova med en D kupa? Har haft problem med detta i flera år.. :s Alla säger att mina bröst är stora men anser att de "ser" stora ut och tkr de är inte alls stora..

Vad ska jag göra? :/


http://www.details.se/upl/images/2034.JPG
gå in på sidan så ser ni vad jag menar. DET ÄR INTE MINA BRÖST MEN DE SER UT SOM HENNES! FAST TA MED LITE TILL AV BRÖSTERNA AV VÅRTGÅRDORNA!

Spana också in:

Nathaliiie:

Har provat A,B och C storlek.. A och B sitter brösterna för tajta och C så "väller" brösterna ut.. ;s så man får hela tiden "dra" upp bh:n så de kommer på plats.. Ska jag prova med en D kupa?


Gå in till en butik och ta med dig ett flertal bh:ar in till provhytten, därifrån kan du testa dig fram.

Testa ifall du exempelvis har 80C (obs endast exempel) så kan du testa 75 C eller 70 D.
Stuck With Eachother:

Gå in till en butik och ta med dig ett flertal bh:ar in till provhytten, därifrån kan du testa dig fram. Testa ifall du exempelvis har 80C (obs endast exempel) så kan du testa 75 C eller 70 D.


Tack ska göra det.. Men är ju lite överviktig så 75 känns väldigt trångt och ont eftersom man har acne på ryggen och så bildas det mer "bölder" av bh:n men ska som sagt prata med någon som kan detta.. :P