Forumet - bibliotekarie sa högt att jag har en massa problem med socialen framför mina polare, får hon göra så?

bibliotekarie sa högt att jag har en massa problem med socialen framför mina polare, får hon göra så?

131 0 2
Det började med att en dryg jävla bibliotekarie började vara väldigt dryg mot mig. Satt vid en dator och så kom hon fram till mig och var skit arg för att jag hade glömt anmäla att jag hade satt mig vid en dator, (var vänlig mot henne inte dryg eller uppkäftig)
och sen så började hon säga att jag alltid håller på. Och då frågade jag vad jag har gjort så sa hon "jag vet att du har en massa problem med socialen och inte kan sköta dig" med ett nöjt jävla andsiktsutryck ungefär som hon menade att hon var så jävla mycket bättre än mig, framför en massa personer som inte hade en aning om vad jag har gjort. Vilket jag tycker är jävligt bra för att jag vill inte att folk ska tro en massa skit om mig, för i skolan sköter jag mig har medelmåttiga betyg mm inte fan ska hon hålla på och blanda in mitt privatliv där.

Får hon säga att jag har vart hos socialen för utanståend personer? Och hur kan hon veta det från början har inte sagt det till några förutom mina närmaste polare? Och så sa dom på maria ungdom och soc att dom hade tystnadsplikt. Sen så sakerna jag har blivit anmäld för hände innan jag var 15 så då ska det inte finns i något register heller så fattar inte hur fan kan hon veta det?
Och hon får väl inte säga så?